Burak Y.
29 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Bi kere filmin müzikleri harika onu söylim. Bence yan hikayeler ana hikayeyi geride bırakmış bu da bazı izleyicileri sıkmış. Şahsen ben "ee hadi git de oglanla aşk yaşa" dedim içimden. :) Görüntü açıları olarak da yönetmenin bu uslubunu pek begendiğimi söyleyemiyeceğim. Ara planları sahnenin tamamına yaymış bu da bence hoş olmamış. Dolu dolu bir aşk hikayesi beklerden daha reel bişeyle karşılaştık. Kötü mü degil ama çok da iyi degil.
Sue Lynne! kendimi gördüm gözyaşında..votkayı içip bardan çıkıp ağlayarak anlattığın an..Sue Lynne ne kadınsın sen! Won Kar Wai Chungking Expressden sonra bu filmiyle de içimi yaktı..kusursuz,saf acı hissettiren sahneler..ne yorum yapılır ki bu kadar muhteşem film için?
ben sevdim bu filmi ya belki natalie portman ve jude law oynuyor diye de olabilir ama gerçkten hoştu.ayrıca filmin sonunda gidip yaban mersinli turta yemek istedim:)
2007 dönemlerinde fragmanlarından etkilenip görmeyi beklediğim bir filmdi.Mesajlarını almak sabır istiyor...Basit bir aşk filmi beklenirse sıkılmak kaçınılmaz.İçinde simgesel birçok mesaj olan bir film.
Norah Jonesun oyunculuğunuda çok hoş buldum.Güzeldi kısacası :)
Bu filmi uzun süre aradım.İyi ki de aramışım açıkçası.Leslie ile tanıştıktan sonra herşey çözüme doğru yol alıyor ve asıl beğendiğim de işin içinde bir kazık olmadan yol alması.'Karşıdan karşıya geçmek zor değilmiş.Önemli olan karşı kaldırımda seni kimin beklediğiymiş.'10/10