Paris’te 2 Gün
2,6

tarhansimsek
tarhansimsek

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Tamam bazı değinmeler var lakin bu değinmeleri ilşki tarzını iyi bir oyunculuk ve kurguyla yansıtmaktır iş. Ki bu filmde bu yok maalesef. Baya kötü buldum. Hani son 15-20 dk nasıl geçti anlatamam. Sırf sonunu getirecem diye. Puan vermesem daha iyi.
rocris-7
rocris-7

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle kötü bir film
izlemeklazım
izlemeklazım

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film güzeldi bence julie delpy hem yönetmiş hem oynamış çokda başarılı tamam film bizim izlediğimiz amerikan filmleri gibi mayak kamera teknikleriyle çekilmemiş ma hınzır bi senaryosu var..adam goldbergde hakkını vermiş..espriler laflar cukkk oturuyo izleyin bence
giovanni1903
giovanni1903

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Romantik komediden uzak bir filmdi.Esprilerin çoğu cinsellik üzerine kuruluydu.Adam Goldberg'in oyunculuğu filmi götürsede sinemada izlenmeye değmeyecek bir film.
tufiyuli
tufiyuli

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Romantik bir komedi beklentisi içerisindeyken entellektüel kaygıların ağır bir biçimde cinsellikle verilmeye çalışıldığı ve farklı beklentiler içerisinde olan bir adamla bir kadının ilişkisini komik diyaloglarla süslenerek izleyiciyi içine çekme kaygısı olan bir senaryo izledik....