emilsenol
13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bence de gayet ilginç ve zeki bir film olmuş. Hiç sıkılmadım.. senaryosu da kurgusu da güzeldi. abartıya gerek olmadan da bişeylerin anlatılabileceğini gösteriyor bize.. bence izlenmeli,ben sonunu çok sevmiştm
Romantik bir komedi beklentisi içerisindeyken entellektüel kaygıların ağır bir biçimde cinsellikle verilmeye çalışıldığı ve farklı beklentiler içerisinde olan bir adamla bir kadının ilişkisini komik diyaloglarla süslenerek izleyiciyi içine çekme kaygısı olan bir senaryo izledik....
romantikten ziyade hınzır esprilerle dolu eğlenceli bir filmdi. sıkılmadan izledim ki genelde bu tarz filmleri sinemada izlemezdim. Gerilmeden,ürkmeden,kafa yormadan izlemek ve gülmek için gidilecek hoş bir film.
Bence cok cok iyi bir filmdi. Özellikle fransız filmlerinin gerçekciligini seven sinema severler için çok güzel vakit geçirecekleri, heyecanlanacakları bir film olduğunu düşünüyorum. Bir ilişkiyi sorgularken, günümüzde dünyanın nerdeyse tüm sorunlarına göndermeler yapılmış. yaşam içinde bunlarla nasıl karşılaştığımızı, tepkilerimizi, değerlerimizi sorgulatan bir film. şiddetle tavsiye ederim.