l güzel olmasınada filmin müzikleri hiçde filme uymamış.adamın kafası kopuyo,gerilim müziği yerine hareketli bir müzik çalıyor.yani kısacası insan filme kendini veremiyor.izleyip izlememek size kalmış
ingilizlere has komedi unsuruyla bezenmiş korku-komedi tarzında bir film.aslında bakarsanız ben beğendim.güzel bi pazar gecesi arkadaşlarla izlenebilecek bir film.
Hani filmlerde neden şöyle gerçekçi şeyler olmaz deriz ya... İşte bu filmde bu olayların hepsi var. Ben bazı sahnelerde gülmekten kırıldım. Espriler biraz soğuk ve seviyeli olabilir. Özellikle son sahnedeki istismar sinemasına göz kırpması da hoş olmuş. Ben beğendim. Sıkmayan bir film.
Bu filme komedi unsurlarını karıştırmamış olsalardı tam bir vahşet ve değişik bir film olurdu. konuyu yakalamışlar ama içine mizah eklemek için gerilimden uzaklaştırmışlar. ama ben daha çok vay be dedirtecek sahneler gördüm. kötü eleştirileri hak etmeyen bir film. 10/7.5