klasik van damme filmi.filmin bazı sahnelerinde kopukluk ve diyaloglarda yetersizlik mevcut.ayrıca filmin konusu klasik ajan filmleriyle özdeş.filmin en güzel yeri van damme'ın dövüş teknikleri bunun haricinde filmin bi artısı yok.10/7 van damme için...
gerçekten kötü bir film ancak bana göre van damme'ın en iyi filmi. rourke ise yine gereksiz bir rolde ancak fena dövüşmüyor. bir oyuncu kendini ancak bu kadar harap eder. yine de sin city ile parlak bir dönüş yapacağa benzer!!
ne işim vardı bu filmde ya!zaten van damme sevmem üstüne bi de dennis rodman!zaten adamın oyuncu olmadığı belli,son dönemlerde basket oynayacak takım arıyor onu bile kabul eden yok.her gün tv'de görebileceğimiz vurdulu-kırdılı filmlerden biri
Van Damme’ın en iyi filmlerinden biri.Rodman’la iyi bir ikili olmuşlar.Koloniden kaçış ve Colosseum’daki dövüş sahneleri harika.Ayrıca Mickey Rourke’da filme ayrı bir hava katmış.Ancak sinema tarihinin en saçma sahnelerinden birine sahip.Aksiyonseverlere ısrarla tavsiye edilir.