sunk-galleon
31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Artık beyazperdeye üye olma zamanım geldi dedim bu filmi izledikten sonra :) birçok filme yorum yapasım var ama en son bunu izlediğim için bundan başlıyorum :)Masal tadında gecen çok ama çok tatlı bir film :) Çok şeker bi ufaklık oynuyor filmde :)Gerçekten izlemeye değer, izleyenin yüzünde tatlı bi tebessüm bıraktıran bir film. Kesinlikle tavsiyemdir, 9/10
Her bir sahnesi adeta sanat eseri, bu kadar klişe bir cümle başlangacını ciddi anlamda hakeden bir film, hisli ve fazlasıyla izleyiciye hisliliğini yansıtıyor, beklenilmeksizin çok ama çok beğendiğim, kesinlikle alın ve izleyin.9.5/10
Gerçekten müthiş bir filmdi. eski Türk filmlerindeki o dramatik tadı verdi bana. evde tek başıma izledim filmi ve film sonunda gözyaşlarımı tutamadım. 10/9
bu film muhteşem gerçekten sinema adına yapılmış bir şaheser ilk defa bir filme yorum yazıyorum. gerçekten tekrar tekrar izlenmesi gerekir. iki kişinin tekrar hayata bağlanmasını anlatan fantastik bi düş...
Evvela vakit geçsin diye izlenilecek bir film değil...Saçma sapan amerikan aksiyon,komedi filmlerine itibar etmiyor hikayesi olan,sanatı olan bir film izlemek istiyorsanız buyrun derim...
Açıkcası arşivlik değeri olsada aldığı puanı haketmeyen bir film oyunculuk ve görsellik adına 8 i hakeder ama konusu uyutuyor insanı izlemeden ölebilirsiniz..:)
kötü yorum yazmak pek adetim değildir ama filmi dikkatli izlememe rağmen sıktı.sıkmasının sebebide tam bişeyler anlamaya başlıyorsunuz hop başka bir yere atlıyor.filmi izlemeye niyeti olanlara tavsiyem konu hakkında etraflıca araştırma yapsınlar konuya iyice vakıf olsunlar aksi halde yorulursunuz, koparsınız ve bitsede kurtulsam dersiniz.güzel görüntülerin mekanların çekimlerin hatırına 5/10
Bana sinemayi tekrar sevdiren film. Esaretin Bedeli ile beraber anilacak kadar guzel. Sinemanin baslangici hikaye anlatmak olarak dusunulurse, bize en guzel hikayeyi en guzel goruntulerle en guzel muzikle anlatan film.