Paranormal Activity,Prom Night,Them,Apartment 1303 ve Largo Winchden sonra izlediğim en kötü fılmdı :( bu fılmde ne buldunuz? muzık mı? mekan mı? senaryo mu? bence hıc bır sey.bazı arkadaslar bu fılmı kötü diyen fılmden anlamıyor falan yazmıslar :D cok gülünç :)fılmın sonunda bır bomba efektı bekledım ama olmadı.sanırım fazla beklentı ıcıne gırdım yorumlarla.sonunun gelmesı ıcın allaha yalvardıgım fılmler lıstene adını yazdırmayı basardı.ne kadar yapmacık dıaloglar,ınandırıcılıgı olmayan gozyasları.amatörce.inanın ben bıle daha iyi dramtıklestırırdım durumu...hıc duygusallık ve dramatıklıgın olmadıgı bır yapım.ben kı fılmlerde en ufak bı duygusallık unsuru bulunan yerlerde gozyaslarıma hakım olamayan bırıyım.içim cız etmedı.kalıtesız...sadece makanların gorsellıgının etkıledıgı bır fılm.belkıde belgesellere konu olurdu bu yerler kım bılır.yanlıs ellerde harcanmıs caanım mekanlar.can sıkıntısından baska bır sey degıl bu fılm.0 olmadıgı ıcın 1/10...
Çok değişik ve çok özel bir filmdi.Baş karakterin masalı bir süre sonra sizi içine alıp çekiyor ve filmden ayrılıp o diyara akıyorsunuz.O tatlı kızı da nereden bulmuşlarsa helal olsun nasıl bir yüz nasıl bir şirinlik. Herkesin en az bir kere izlemesi gereken başarılı bir sinema eseri.
Eşsiz görselliği ve masalsı atmosferi ile aşmış yapım.Gerçek dünya ile hayal alemi arasında gidip gelen yapım özellikle sanat yönetimi,kostüm ve görüntü dallarında olağanüstü bir seyirlik.Küçük kız ve dublörü oynayan aktör çok başarılıar.Bu olağanüstü filmiyle Tarsem Singh yeteneğini kanıtlayıp gelecek vaadeden bir yönetmen olduğunu kanıtlamıtır.10/10
Eşsiz bir film.Herşeyiyle muhteşem.Hele görselliği anlatılamaz.Fantastik bir film değil,küçük bir kızın hayal gücünün anlatımı.HDsini bulursanız tadından yenmez
Nerdeyse hikayeyi bitirmesin diye bende ağlayacaktım ufak kız gibi.Gugli gugli diye amaçsızca dolaşıyorum şimdi ortalıkta :).Farklı bir film izlemek isteyenler için süper bir seçim olacaktır.10/7.8
Masal ile gerçeğin bu kadar güzel harmanlandığı bir sinema eseri izlememiştim. Benim için bir sanat şaheseri, bir görsel şölendi. Defalarca izlenebilecek kalitede bir yapım.Benim notum: 10/10
yönetmenin görselliğe biraz fazlaca önem verdiğini düşünsem de, film gerek senaryo gerek oyunculuk açısından iyiydi. iyi film bulmanın zor olduğu şu zamanlarda bu filmi izleme şansı bulduğum için çok mutluyum.söylenenlerin alsine kesinlikle çocuk filmi değil, özellikle son sahneleri izleyip Alexandrianın gözyaşlarına katılınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.