gurtukan
22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filme çok iyi bi giriş yapmışlar. o hevesle çok güzel bir film bekliyosunuz ama biraz hayal kırıklığı oluyor. emin değilim ama sanki daha önce bununla aynı konuda bir film seyretmiştim. başroldeki genç çocuğun oyunculuğu filmi ayakta tutuyor. Kızda çok güzel ama. Yalnız Matrixten tanıdığımız Carrie-Anie Moss bu filmde niye oynamış hiç anlamadım. Alıp izlenmezmi derseniz hayır tabiki alın ve izleyin derim ama çok yüksek beklentiye girmeyin. sıradan bir gençlik tv filmi olatrak izlenir.
sonunu tahmin edebildiğimiz türden çok sıkmasada izlerken yaratıcı unsurun az olması insana pek tat vermiyor birde sahneler çok kopuk olmuş hikaye de öyle...
Film hitchcock'un arka pencere'sinin genclık fılmı formatında yenıden uyarlanmısı.Bu sebeple turler arasında gidip gelen film için tam bi gerilim yada komedi demek olmuyo çunku bunyesınde hepsını barındırıyor.İzleyip pişman olmayacagınız keyif alacagınız bir film.Özellikle system of a down 'un "lonely day" sarkısının kullanıldıgı bolum çok güzel.Hepinize tavsiye ederim...
D.J. Caruso bu güne kadar çektiği filmlere baktığımızda birçok farklı türde filme imza attığını görüyoruz. Son yıllarda da başarılı filmleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şimdi de hikayesinden, afişine kadar dikkat çekici bir filme imza atmış. Yetenekli genç oyuncu Shia La Beouf'un hayat verdiği Kale, babasını kendi hatasıyla bir araba kazasında kaybetmiş ve bunun etkisiyle okulda sorun yaşayıp 3 ay ev hapsi cezasını alan bir yeni yetme. Aynı zamanda annesiyle de sorunlar yaşayan bir yeni yetme. Kale, evde yapacak işi kalmadığından bir süre sonra komşularını gözetlemeye başlıyor. Filmin bu kısmında 80'lerin gençlik filmlerine göz kırpan bir atmosfer seziyoruz ve bir romantik-komedi rüzgarının da esintisini hissediyoruz. Kısa bir süre sonra ise film, klasik bir teen-slasher'a dönüşüyor. Bazı konular üzerinden yüzeysel geçse de vermek istediklerini izleyenlere veriyor. Özellikle gerilim sahneleri çok başarılı ama ne var ki film bittikten hemen sonra kendisini hemen unutturuyor.Farklı türlerde filmler çeken bir yönetmenden farklı türlerde gezinen bir film olmuş ?Şüphe?. Kısa bir süre de olsa komşularımızdan şüphelendiriyor bizi.
Son Zamanlarda İzleyipo Hiç Sıkılmadan Zevkle İzlediğim Bir Film Harbiden Bu Filmi Sevdim İzlenmeye Değer Hiç de Pişman Değilim Son Zamanlarda Zodiac ve bu film olmak Üzere Sağlam Yapıtlardan 10/10
Bence çok iyi bir filmdi.Konu olarak klasik olabilir ama işleniş olarak süperdi .Filmdeki ashleyde çok güzel bir kız :)David morsede iyi oyunculuğunu göstermiş.Herkesin izlemesini tawsiye ederim .. 10/9
Şüphe,istemeden de olsa sıkıntılı bir dönem geçiren bir çocuğun evdeki hapis hayatını anlatan bir film.Her ne kadar filmin başı insana heyecan verici gelse de,sonraları bu özelliğini yitirip sırdan bir gerilim filmine dönüşüyor.Artık film özelliğini biraz yitirmiş insanın üzerinde ki olumlu ve heyecan verici etkisi gitmiş oluyor.orta şeker bir film.10 / 6.7