Şüphe
    3,9
    Şüphe hakkında görüşlerin ?

gurtukan
    gurtukan

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Filme çok iyi bi giriş yapmışlar. o hevesle çok güzel bir film bekliyosunuz ama biraz hayal kırıklığı oluyor. emin değilim ama sanki daha önce bununla aynı konuda bir film seyretmiştim. başroldeki genç çocuğun oyunculuğu filmi ayakta tutuyor. Kızda çok güzel ama. Yalnız Matrixten tanıdığımız Carrie-Anie Moss bu filmde niye oynamış hiç anlamadım. Alıp izlenmezmi derseniz hayır tabiki alın ve izleyin derim ama çok yüksek beklentiye girmeyin. sıradan bir gençlik tv filmi olatrak izlenir.
    izzet777
    izzet777

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    sonunu tahmin edebildiğimiz türden çok sıkmasada izlerken yaratıcı unsurun az olması insana pek tat vermiyor birde sahneler çok kopuk olmuş hikaye de öyle...
    fatality2383
    fatality2383

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Şu filme iyi diyebilmek için hayatınızda en çok 10 film izlemiş olmanız lazım ki anca iyi diyebilirsiniz.

Felaket derecede sıradan bir yapım, kesinlikle sinema filmi değil. 3/10
    skaratokus
    skaratokus

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Cok enteresan hos bi film izlenmesi gerekiyor
    turruncuuu1
    turruncuuu1

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bence korkunun, heyecanın,aşkın çok iyi bir şekilde harmanlandığı mükemmel bir film olmuşş..Giderseniz pişman olmazsınız.
    optimus48
    optimus48

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Transformers'daki performansından sonra böle bir filme gitmemiş eleman ama film yine de izlenebilinir nitelikte idare eder
    saygink
    saygink

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Film hitchcock'un arka pencere'sinin genclık fılmı formatında yenıden uyarlanmısı.Bu sebeple turler arasında gidip gelen film için tam bi gerilim yada komedi demek olmuyo çunku bunyesınde hepsını barındırıyor.İzleyip pişman olmayacagınız keyif alacagınız bir film.Özellikle system of a down 'un "lonely day" sarkısının kullanıldıgı bolum çok güzel.Hepinize tavsiye ederim...
    Fatih Kocaer
    Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    film orta sınıf amerikan filmi izlerseniz olur izlemesenizde olur
    saygılar e-ben
    kadir503
    kadir503

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    D.J. Caruso bu güne kadar çektiği filmlere baktığımızda birçok farklı türde filme imza attığını görüyoruz. Son yıllarda da başarılı filmleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şimdi de hikayesinden, afişine kadar dikkat çekici bir filme imza atmış. Yetenekli genç oyuncu Shia La Beouf'un hayat verdiği Kale, babasını kendi hatasıyla bir araba kazasında kaybetmiş ve bunun etkisiyle okulda sorun yaşayıp 3 ay ev hapsi cezasını alan bir yeni yetme. Aynı zamanda annesiyle de sorunlar yaşayan bir yeni yetme. Kale, evde yapacak işi kalmadığından bir süre sonra komşularını gözetlemeye başlıyor. Filmin bu kısmında 80'lerin gençlik filmlerine göz kırpan bir atmosfer seziyoruz ve bir romantik-komedi rüzgarının da esintisini hissediyoruz. Kısa bir süre sonra ise film, klasik bir teen-slasher'a dönüşüyor. Bazı konular üzerinden yüzeysel geçse de vermek istediklerini izleyenlere veriyor. Özellikle gerilim sahneleri çok başarılı ama ne var ki film bittikten hemen sonra kendisini hemen unutturuyor.Farklı türlerde filmler çeken bir yönetmenden farklı türlerde gezinen bir film olmuş ?Şüphe?. Kısa bir süre de olsa komşularımızdan şüphelendiriyor bizi.
    Ertan Can
    Ertan Can

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Fena değildi. Ama izlesemenizde olur. (:
    teenyoung
    teenyoung

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Son Zamanlarda İzleyipo Hiç Sıkılmadan Zevkle İzlediğim Bir Film Harbiden Bu Filmi Sevdim İzlenmeye Değer Hiç de Pişman Değilim Son Zamanlarda Zodiac ve bu film olmak Üzere Sağlam Yapıtlardan 10/10
    santiago17
    santiago17

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bence çok iyi bir filmdi.Konu olarak klasik olabilir ama işleniş olarak süperdi .Filmdeki ashleyde çok güzel bir kız :)David morsede iyi oyunculuğunu göstermiş.Herkesin izlemesini tawsiye ederim .. 10/9
    class366
    class366

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    gözgöze gelinen bikaç sahne oldukça geriyo..onun dışında sıradan bi senaryoyu iyi işlemişler.izlemeye değer.
    koala70
    koala70

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Şüphe,istemeden de olsa sıkıntılı bir dönem geçiren bir çocuğun evdeki hapis hayatını anlatan bir film.Her ne kadar filmin başı insana heyecan verici gelse de,sonraları bu özelliğini yitirip sırdan bir gerilim filmine dönüşüyor.Artık film özelliğini biraz yitirmiş insanın üzerinde ki olumlu ve heyecan verici etkisi gitmiş oluyor.orta şeker bir film.10 / 6.7
    bewhy-2
    bewhy-2

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Güzel işlenmiş bir gerilim filmi, ama bu tür filmlerin sonu genelde tahmin edilebiliyor. yine de izlerken sıkmayan keyifli bir film..