sbasic
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence film güzeldi filmin uzun bir kısmı çocuğun kızı tavlamaya çalışmasıyla geçti ama genede filmin sonralarına doğru gerilim arttı ve benim için çok güzel bi film haline geldi
filimin başındaki ve sonundaki bir kaç sahneyi saymazsak vasatı aşamayan gayet sıradan bir filim eleştirilerin çoğuna katılıyorum eğer çok vaktim var diyorsanız izleyebilirsiniz
104 dakikanın 80 dakikası sanırım esas oğlanın esas kızı tavlamaya çalışmasıyla geçti, kalan dakikalar da esas oğlanın kaybolan annesini aramasıyla.. Bu filmi gerilim sınıfına koymuşlar şaka mı bu..
Film iyi başlarmış gibi yapıp hemen birkaç dakika sonra klişe gençlik filmlerine dönmekte, vakit kaybı ve fazlası... Vakit ayırıp izleyenler olduğu için betbat demeye dilim varmıyor.
oyuncular biraz daha güzel olabilirdi..erkek oyuncu basroldeki ii ama kız oturmamıs biraz..biraz dar alanda gecio film..am yinede ben begendim izlenmesi gereken bir film..
Bu filmi izlerken film hakkında yorum yapmak yerine namıdeger trinity nin ne kadar olgunlastıgını ve birazda yaslandıgını gördüm cok sevdigim bir oyuncu oldugu için biraz üzüldüm yani yıllar cok cabuk geciyo =( film bence gayet iyiydi konu dar ama sürükleyici mısır kola tadında güzel bir 2 saat gecirebilirsiniz ...
Film başladı ve daha ilk sahne...Tüylerimi diken diken eden kaza sahnesi filmin sonuna kadar o diken dikenliğimin devam etmesini bekledim.Çok iddalı bir girişti.ama sonradan filmin ortasına doğru bir erkeğin kızı tavlaması oldu...Az aksiyonlu klasik bir film..ama izlemeye değer bir film. 6/10