Şüphe
    3,9
    Şüphe hakkında görüşlerin ?

sbasic
    sbasic

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bence film güzeldi filmin uzun bir kısmı çocuğun kızı tavlamaya çalışmasıyla geçti ama genede filmin sonralarına doğru gerilim arttı ve benim için çok güzel bi film haline geldi
    clarita-d
    clarita-d

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi. ama filmin yarısı çocuğun kıza olan ilgisiyle geçti. ama genede filmi çok güzel yapmışlar

herkeze tavsiye ederim izleyin ;)
    r-ockm-e
    r-ockm-e

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bence güzel bi film sahneler kurgu gayet ii bence izlemeye değer !
    fingerling-2
    fingerling-2

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    filimin başındaki ve sonundaki bir kaç sahneyi saymazsak vasatı aşamayan gayet sıradan bir filim eleştirilerin çoğuna katılıyorum eğer çok vaktim var diyorsanız izleyebilirsiniz
    sinemahser
    sinemahser

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence türünün hakkını verip insanı geren bi film:)kesinlikle görün derim!
    benburcu
    benburcu

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    104 dakikanın 80 dakikası sanırım esas oğlanın esas kızı tavlamaya çalışmasıyla geçti, kalan dakikalar da esas oğlanın kaybolan annesini aramasıyla.. Bu filmi gerilim sınıfına koymuşlar şaka mı bu..
    nihalaltintas
    nihalaltintas

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    iyi bir film,özellikle başı ve sonu; izlenir yani
    werlol
    werlol

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Film iyi başlarmış gibi yapıp hemen birkaç dakika sonra klişe gençlik filmlerine dönmekte, vakit kaybı ve fazlası... Vakit ayırıp izleyenler olduğu için betbat demeye dilim varmıyor.
    dogukanilter87
    dogukanilter87

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    oyuncular biraz daha güzel olabilirdi..erkek oyuncu basroldeki ii ama kız oturmamıs biraz..biraz dar alanda gecio film..am yinede ben begendim izlenmesi gereken bir film..
    gugu-2
    gugu-2

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    izlenmicek kadar kötü deil.ilk sahneyi izlediğim an işte film dedim ama okadarda iyi deilmiş.ama yinede keyifle izledim
    johnnydepp-1903
    johnnydepp-1903

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmi izlerken film hakkında yorum yapmak yerine namıdeger trinity nin ne kadar olgunlastıgını ve birazda yaslandıgını gördüm cok sevdigim bir oyuncu oldugu için biraz üzüldüm yani yıllar cok cabuk geciyo =( film bence gayet iyiydi konu dar ama sürükleyici mısır kola tadında güzel bir 2 saat gecirebilirsiniz ...
    elixis
    elixis

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence çok basit bir filmdi..çok sıkıldım..ilk sahne etkileyiciydi ama bir film sadece ilk sahneden ibaret değil..
    blaspranax
    blaspranax

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Film başladı ve daha ilk sahne...Tüylerimi diken diken eden kaza sahnesi filmin sonuna kadar o diken dikenliğimin devam etmesini bekledim.Çok iddalı bir girişti.ama sonradan filmin ortasına doğru bir erkeğin kızı tavlaması oldu...Az aksiyonlu klasik bir film..ama izlemeye değer bir film.
    6/10
    ocelott
    ocelott

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    sıkıcı değil az da olsa gerilim niteliği taşıyor...bence izlenebilr bir yapım.. iyi seyirler..
    nilat
    nilat

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    cok sıradan ilk kaza sahnesi ve filmin içinde qecen bi kaç sahne dışında izlencek hiçbir yanı yok.. sıradan ama etkileyici bir film ...