JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
26 Eylül 2012 tarihinde eklendi
''The Other Guys''la beraber şu ana kadar izlediğim en komik Will Ferrell filmi.''The Hangover''ı bile komik bulmayan ben bu filmde gülmekten yarıldım amiyane tabirle.Ülkemizde gösterim şansı bulamayıp doğrudan videoya çıkmıştı,bu yüzden kısmen az bilinirliği vardır.İleride Will Ferrell filmografisinin en başta anılacak işlerinden biri ''Blades of Glory''.
iki rekabet halinde olan buz patencisinin birlikte çiftler kategorisinde yarışmasını anlatıyor güzel bir film tavsiye ederim.will farrellı komik buluyorsanız kaçırmayın
Neden bu kadar düşük bir puan almış bu film? Gerçekten çok eglenceli ve kahkaha attıran sahneleri var.Ayrıca buzpateninden anlamayan birisi olarak o sahneleri görünce hayran oldum.Bence puanına bakıp aldanmayın izleyin pişman olmazsınız
muhteşem bir filmdi.gülmekten çatladım tüm film boyunca..zaten her iki oyuncuyuda çok severim izlediğim filmleri çok komikti. ama nasıl bu kadar düşük puan almış ahyret ettim o kadar saçma sapan filmler 8in üzerinde alırken böyle bir filmin bu kadar düşük puan alması çok büyük haksızlık olmuş..
gülmekten yerlere yattıgım bir filmdi.iki karakterimizde çok egelnceli ve komik birbirlerine çok uyumllular gulmekten hoslanıyosanız kesinlikle gidin derim...
dünyanın en aptal ve en gereksiz filmi... yha buna bakarken kahretiyorum.kamerayı alan film cekıor.arkadas ne bu yha allah allah bu film puanı haketiyor 10/-10