4,1
Ölüm Emri hakkında görüşlerin ?
8 Mart 2008 tarihinde eklendi
film konu ve aksiyon olarak çok güzeldi ama bence kevin bacon bu role yakışmamış.üstelik filmde rolü icabı silahtan ve şiddetten korkan bir adam nasıl oluyorda o kadar kalabalık bir çeteye karşı ölümcül bir silaha dönüşebiliyor hiç aklım almadı.bir kere izlemelik bir film.
15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
james wan başarılı bir yönetmen saw ve dead silence çok iyi filmlerdi ama bu filmde olmamış bence. oldukça sıradan bir intikam hikayesi, boş vakitte öylesine izlenebilcek bir film yani. filmin bence tek artısı kevin baconın olağanüstü oyunculuğuydu filmi o kurtarmış 5/10
4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Dinamikleri Death Wishten araklanan, klişe senaryosu, abartılı sahneleri ve bitmek bilmeyen saçmalıklarıyla büyük bir hayal kırıklığı.Çete elemanları polisleri katletçek hiçbirşey olmamış gibi ortalıkta dolaşçaklar adamın bir yerinden kan alırlar kan.
25 Kasım 2011 tarihinde eklendi
kevinin oyunculugu disinda pek bir sey bulamadim.. adam sigorta sirketinde calisiyo birden yillarin serserisine donuyor.. ben kevin bacon var diye izledim .. bose giden iki saatime yandim acikcasi... kurgu guzel ..izlemeyin kisacasi.. yorumlara aldanmayin.. intikam filmi izlemek istiyorsaniz.. gidin old boy u gerard butlerin adelet pesinde filmini izleyin.. zamaniniza yazik... 2 verdim fazla bile ...
27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Amerikan sineması 70’lerde ki faşist zihniyete geri mi dönüyor'Brave one(İçimdeki yabancı)filminden sonra bu filmdede aynı konu.Kirli Harry filmleri ve Charles Bronson’un Death Wish(Öldürme Arzusu)filmlerinde olduğu gibi eline silahı alıp serserileri öldürüp adaleti kendi sağlayan bireyler.11 Eylül sonrası bu bireysel adalet ve intikam furyasının kimleri hedef aldığı malum.Siyahlar,Latinler,Araplar,Ortadoğulular.Beyaz Amerikalılara her yerden kuşatıldık.Silahlanın ve adaleti kendiniz sağlayın mesajı.Gidişat iyi değil.
10 Ekim 2014 tarihinde eklendi
orjinal bir konusu olmadığı için çok uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.kısacası pek beğenmedim. uzun uzadıya eleştirilecek bir tarafı da yok zaten.izleyip izlememek size kalmış.
7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu kadar şiddet ve acı..söylenen yeni bir şey yok..gayet sıradan bir film..yönetmenin ustalığı vb gibi takdirleri haketmiyor tam bir klişe..kevin baconu sevenler üzülecek
6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
zor film beğenen biri olarak söylüyorum bence alında mükemmel bir film. zevkli heyecanlı seri ve gerçekçi bir film.. daha ne beklenir ki. 10/9
26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
konusunu içimdeki yabancı filmiyle nerdeyse aynı.
4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Klasik bir konu. Beklediğimden vasat çıktı. Seyredilmezse çok şey kaybedilmiş sayılmaz.
28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İlk 'Testere'nin yönetmeni James Wan 'Dead Silence'ın ardında farklı bir türe, eski bir filmin re-make'ı ile geçiş yapıyor. Yönetmenlik açısından yine sorunsuz ama senaryo açısından biraz zayıf bir film. Aynı konunun 33 sene öncekinden daha yenilikçi bir bakışla işlenmesini bekliyoruz ama bu yeniliği göremiyoruz. Kevin Bacon kesinlikle Charles Bronson'dan daha iyi oyuncu fakat aynı inandırıcılığı veremiyor. Bir de adamlar senin aileni öldüreceğini söylüyor, eminim benim bir çok film izleyicisi benim gibi, Nick'in hemen karısını arayıp çocuğuyla birlikte evi terketmesini, polise, annesine ya da cehennemin dibine falan gitmesini söylemesini beklemiştir. İnsan bile bile evde oturup adamları bekler mi yaw!!!
27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel başlıyo ama çok sıradan devam edio ve çok kötü bitiyo,izlemeseniz bişey kaybetmezsiniz diiceniz filmlerden..
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çaresizlik.... izlemeyin sıkıldım
29 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bacon’un oyunculuğu gene herzamanki gibi çok iyi..konu detylara kadar inilmiş..bence izlenmesi gereken bir film...birde lütfen müziklere dikkat edin..puanım 8
20 Mart 2008 tarihinde eklendi
Aile bağlarının çok daha sağlam olması gerektiğni anlatıyor.yani elimizdeki kıymetlerin kaybolmasını beklemeden.film tam burdan yola çıkıyo bazı şeylerin öcünü alabilmek amacıyla.kevin bacon,için birşey diyemem fakat seneryo çok sıradan geldi.şaşırma durumuyla karşılaştığım sahne çok azdı.ama izlenebilir niteliği olan bir film ..