X-Men Başlangıç: Wolverine
    4,1
    X-Men Başlangıç: Wolverine hakkında görüşlerin ?

bonzy78
    bonzy78

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Tam anlamıyla 10 numara bir film olmuş... Şimdiye kadar çekilenlerin belki de en iyisi.. Mutlaka izlenmesi gereken bir film...
    avokado86
    avokado86

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Aksiyonuda,kurgusuda,hikayeside fazlasıyla yerinde olan bir film, x-men fanatiği olmayanlar bile büyük keyifle izleyebilirler.
    ms-ozmen
    ms-ozmen

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir film. Birçok süper güç bir arada. Efektler harika. Kesinlikle sinaemada izlemelisiniz.
    boldheart
    boldheart

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel bir fantrastik film seyir zevki yüksek ve eyecan dolu imkanınız varsa mutlaka filmi sinemada izleyin efektler süper çünkü belki çok daha iyisini yapabilirledi ama serinin en iyi filmi bence sadece fantastik severler için değil herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ederim
    esat-38
    esat-38

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    xmen aynı xmen.. güzelliğini koruyoo
    kemal2170
    kemal2170

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    ilk defa hiç kimse filme kötü demedi bugün izlemeliyim
    ersenkall
    ersenkall

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    efektler harika ama filmde mantık hataları var gibime geldi dokunarak insanları etkileyen mutant çılgın komutanı neden en başta etkileyip kardeşini ortalık yıkılmadan kurtarmıyor.
    ily-akirmak
    ily-akirmak

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Hikaye çok iyiymiş ama çok kötü sahnelenmiş.Yönetmen filmin konusunu aceleyle anlatmış,etkileyici efektlerle insanları etkileme yoluna girişmiş gibi geldi.Ama onuda eline yüzüne bulaştırmışlar.XMen serisine yakışmayan birkaç sahnede komik görüntüler vardı.Özellikle helikopter sahnesi çok yapmacıktı.İlk üç filmin yanında sönük kalıyor.
    sinema
    1 ziyaretçi
    9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    filmi sinemada izlemeyip evde izleyenler, filmde bir sürü hata buldum diye kendilerini iyi sanıyorlar hatta bazıları sıralama yapmış, okadar hata olurmu bi otur düşün, sizin internetten indirerek izlediğiniz workprint, yani sinema taslağı gibi, işlenmemiş filmde denebilir, akıl var mantık
    var wolverinin sırtındaki halatların görünmesine imkan varmı hatta bazı sahnelerde renk bile yok tamamen taslaktan ibaret. filmi sinemada izlemeden yorum yapmayın bence...
    ppemo
    ppemo

X-men in pençeleri çıkmış
    harerd9
    harerd9

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenmesi gereken,harika bir bilimkurgu filmi.Aksiyon sahneleri,kullanılan teknoloji son derece tatmin edici.Filmi nefesinizi tutup izleyeceksiniz.Senaryo da gayet başarılı ve akıcı.Dövüş sahnelerini abartılı bulabilirsiniz ama bundan şikayetçi olan kim bu wolverine..
    hasanyanik80
    hasanyanik80

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    nasıl başladı nasıl bitti anlamadım.biran bile nefes alamıyacağınız bir film.temposuyla harikaydı harika
    Ahmet Kamberoglu
    Ahmet Kamberoglu

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    yorumlara baktığımızda izlenmesi gereken bir film
    istemyildiran
    istemyildiran

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    x-men serisinin en sürükleyici bölümüydü bence.tek kelime ile muhteşemdi:)))tadı damağımda kaldı....
    rockhacker-2
    rockhacker-2

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    fılmı baya beendım.ama artık fılmlerın gerı donuslerınıde syretmek ıstemıyorm.fılmler cekılıyor sonra hop baslangıc fılmlerı cekıyor.anlam veremyıorm