"Tsotsi" ile adını duyduğumuz Gavin Hood, ilk ve şimdiye kadar son kez X-Men dünyasına giriyor. Çizgi roman-aksiyon türü altında düşündüğümüzde başarılı bir film çıkarmış. Hele ki mutantların dünyasına önceden de aşina idiyseniz, daha da zevkli gelecek tabii ki film. Bazı karakterlerin belirmesi daha da anlamlı olacak sizin için. Ama X-Men dünyası ile ilk kez tanışacaksanız da, herhangi bir zorluk yaşayacağınızı zannetmiyorum. Hayranların en sevdiği ve mutantların da en güçlülerinden ve popülerlerinden biri olan Wolverine'in, yani Logan'ın öyküsü işleniyor ayrıntılı bir şekilde. Tabii ki aralarda ufak tefek tekrarlar olacaktır ancak şimdiye dek çekilmiş o kadar X-Men filminin içinde kendine özgü bir yere sahip olmayı ve seriyi canlandırmayı başarıyor bu halka. Karakter ile şaşırtıcı bir biçimde bütünleşmiş olan Hugh Jackman'ın yanına, Victor (Sabretooth) rolünde Liev Schreiber'dan daha uygun bir partner düşünülemezdi. Diğer rollerde de tatmin edici performanslar var. Sürükleyici, heyecanın dinmediği bir aksiyon. Zaten genel olarak baktığımızda, X-Men serilerinin iyi çekiyorlar. Son olarak "X-Men:First Class" da oldukça başarılıydı mesela. Çizgi roman kültüründe farklı bir yeri olan, perdeye de sürekli ve canlı bir şekilde uyarlanmayı başarmış bir seri. Önümüzdeki yıllardaki halkalar da seyir zevkine sahip olacak mı, hep birlikte göreceğiz.