Serkan K.
7 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Son derece vasat bir film. G.Kore sinemasına ilgim çok yüksektir ama bu film amatörce çekilmiş yaratık sahneleri, çok kötü oyunculuklar ve güya alt mesaj vermiyormuş dalgasına filmlerden anlamayanlar çok beğenmiş. Tipik bir hiçbişey anlamadım ama efsane film olmuş abi...diyen entel dantel kişilerin saçmalığın ötesine geçemeyen film. Yapımda emeklerine saygımdan 2,5 yıldız verdim gerisi boş.
tür olarak ne komedi ne fantastik hele ki gerilim hiç diyemediğim, sadece bir ailenin küçük bir kızın kurtarılması için verdikleri çabadan dolayı daha çok dram olarak nitelendirebildiğim orta şekerli bir film.
Bu film için vasat diyebilirim aslında sadece kurguları hoşuma gitti onun dışında banal bi senaryoya sabit oyuncuların oyunculuklarıda işi biraz kurtarmış işte ...
ya bir flim bu kadarmı iğrenç olur yorumlara aldandım izledim anlamsız kareler saçma sapan duygu yüklemeler tek artısı yaratığı güzel çizmişler gerisi 10 üstünden -10