Boş Oda hakkında görüşlerin ?
10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Adamın son sahnede vurulduktan sonra ayağa kalkma klişesi hariç her türlü klişeyi kullanan bi gerilim örneği. İzlemeyin
20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harbiden boş bir film.. ;)
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tadında ve hiç abartısı olmayan sade ve güzel bir gerilim filmiydi boş oda.Luke Wilson ve Kate Beckinsale birbirlerini çok iyi tamamlamışlar kimi sahnelerde sizi gerçekten diken üstünde tutmayı başarıyor izleyin derim
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bu filim tam bir yüzkarası ve hüsran.Saçma sapan senaryo.Filimde es geçilen birçok olay örneğin odaya girmek isteyen kişi kapıyı tekmeler açar bir kilitmi bağlıyo veya polisin gelmesi polisler usa’de hep 2 kişi çıkar devriyeye saçma bir filimdi çekimler kötü,kadrajlar diyafram ayarları berbat türkler bile düşük maliyetle bundan iyi çekerlerdi.Neyse uzun lafın kısası vakit harcamaya değmez.
5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filmi yazın sinemada izlemiştim.insanı çok geren bi filmdi.bazı yerlerde de biraz saçmalık vardı.adamın ölmemesi,kadının onca yumruktan sonra hiçbişeyi olmaması gibi.
9 Mart 2009 tarihinde eklendi
oldukça vasat,bu tür filmlerden bir yığın var o yüzden ekstra bir şey yok.oyuncular hatrına izlenebilir.
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmin ilk 5 dk yazı son beş dk yine yazı geriye 1 saat 15 dk kalıyor. oyuncular parasız kalmış herhalde anlamsız tv için çekilen gerilim dizilerine benziyor. ne? ne için? gibi sorulara cevap vermeyen anlık gerilimi hedefleyen sıradan bir film.oyuncuların şöhreti ile vizyona girebilmiş ama olmamış 4,5/10
25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
konusu itibariyle çok ilginç bir senaryoydu. oyuncuların performansı da çok güzeldi. eğer sonunu mantıklı bir şekilde bitirebilselerdi. 'işte size çok iyi bir film' diyebilirdim ama büyük bir heyecean ve koşuşturma sahnelerinden sonra. filmin sonu soru işaretleriyle bitiyor sizde yarım kalmış sonunu izleyemediğiniz bir filmmiş gibi gelecektir yinede tavsiye ederim.
6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
vasatı bile gecememiş.. sıradan piskopat filmlerinden biri. tv de cıkarsa bile uzun bir süre dusundukten soora izleyin.. cok fazla sacma yanı var..21.yy da amerikada kaybolan amerikalı bir çift mi desem 1 gun bounca olen polisten hber alamayan polis merkezi mi desem bilemiyorum.. kötü bir film..
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bende buradaki yorumlara aldanarak filmi bugün sinemada izledim.o kadar da güzel bir film değil.sıradan, senaryosu bildik klasık gerilim filmi senaryolarından farklı değil.otel odasında bir çift onları öldürmeye çalışan otel müdürü.yinede heyecanı ayakta tutmayı başarıyor,oyunculuklarda gayet iyi..
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten okadrda beklediğim gibi çıkmadı ve fılm çok kısa sürüyor
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Konu diğer filmlere benzemiyor. Bu konu, daha iyi bir yönetmen ve senaristin elinde daha iyi malzeme olurdu diye düşünüyorum.
29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Filmin başlangıcı ve özellikle odada başlayan gerilim sahneleri çok iyiydi.Fakat sonra birden bire filmin temposu düştü ve saçma sapan bir hal aldı.Allahtan kısa sürdüde kurtulduk.
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
öncelikle şunu söylemek istiyorum.gerilim tarzı sevenlerin izlemesini kesinlikle tavsiye ederim.süper bir film iki karı kocanın hayatta kalmaları için berber mücadele etmeleri gerektiği yoksa bu sadist filkm yapımcısının son kurbanları olacağı bir gerilim dozajı yüksek bir film
7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bencede bu not çok fazla film son derece ucuz,gereksiz,sıradan ve kalitesiz herşeyi tahmin edebilmek çok sıkıcı filmde bi numara yok şaşırmıyorsunuz bence hakettiği not 10/4