Boş Oda hakkında görüşlerin ?
10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Adamın son sahnede vurulduktan sonra ayağa kalkma klişesi hariç her türlü klişeyi kullanan bi gerilim örneği. İzlemeyin
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tadında ve hiç abartısı olmayan sade ve güzel bir gerilim filmiydi boş oda.Luke Wilson ve Kate Beckinsale birbirlerini çok iyi tamamlamışlar kimi sahnelerde sizi gerçekten diken üstünde tutmayı başarıyor izleyin derim
5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filmi yazın sinemada izlemiştim.insanı çok geren bi filmdi.bazı yerlerde de biraz saçmalık vardı.adamın ölmemesi,kadının onca yumruktan sonra hiçbişeyi olmaması gibi.
20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harbiden boş bir film.. ;)
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bu filim tam bir yüzkarası ve hüsran.Saçma sapan senaryo.Filimde es geçilen birçok olay örneğin odaya girmek isteyen kişi kapıyı tekmeler açar bir kilitmi bağlıyo veya polisin gelmesi polisler usa’de hep 2 kişi çıkar devriyeye saçma bir filimdi çekimler kötü,kadrajlar diyafram ayarları berbat türkler bile düşük maliyetle bundan iyi çekerlerdi.Neyse uzun lafın kısası vakit harcamaya değmez.
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten okadrda beklediğim gibi çıkmadı ve fılm çok kısa sürüyor
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmin ilk 5 dk yazı son beş dk yine yazı geriye 1 saat 15 dk kalıyor. oyuncular parasız kalmış herhalde anlamsız tv için çekilen gerilim dizilerine benziyor. ne? ne için? gibi sorulara cevap vermeyen anlık gerilimi hedefleyen sıradan bir film.oyuncuların şöhreti ile vizyona girebilmiş ama olmamış 4,5/10
25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
konusu itibariyle çok ilginç bir senaryoydu. oyuncuların performansı da çok güzeldi. eğer sonunu mantıklı bir şekilde bitirebilselerdi. 'işte size çok iyi bir film' diyebilirdim ama büyük bir heyecean ve koşuşturma sahnelerinden sonra. filmin sonu soru işaretleriyle bitiyor sizde yarım kalmış sonunu izleyemediğiniz bir filmmiş gibi gelecektir yinede tavsiye ederim.
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Nesini begendiniz ben anlamadim. Gayet sıradan, sıkıcı, hiç bir orjinalligi olmayan bir filmdi. Gerilim namina bi iki ordan burdan firlayan tip disinda da bir sey yoktu bence. cok sevdigim oyuncularina ragmen begenmedim.
9 Mart 2009 tarihinde eklendi
oldukça vasat,bu tür filmlerden bir yığın var o yüzden ekstra bir şey yok.oyuncular hatrına izlenebilir.
27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten kısa ve çok basit konusu var izlemeye değmez
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film iyi güzel hoş da anlayamadığım biyer vardı;polis öldüğünde ve karakola geri gtmediğinde neden sabaha kadar başka devriye gönderilmedi motele?????
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bende buradaki yorumlara aldanarak filmi bugün sinemada izledim.o kadar da güzel bir film değil.sıradan, senaryosu bildik klasık gerilim filmi senaryolarından farklı değil.otel odasında bir çift onları öldürmeye çalışan otel müdürü.yinede heyecanı ayakta tutmayı başarıyor,oyunculuklarda gayet iyi..
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Size tek cümle İle Filmi İfade edebilirim Beta Aşamasındaki Bir Program gibi bu film
7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bencede bu not çok fazla film son derece ucuz,gereksiz,sıradan ve kalitesiz herşeyi tahmin edebilmek çok sıkıcı filmde bi numara yok şaşırmıyorsunuz bence hakettiği not 10/4