Boş Oda

erasmus1984
erasmus1984

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerilim filmlerinden hoslananlarin beklentilerini bosa cikarmayacak bir film! ayrıca kate beckinsale'in oyunculuguna da etkileyici!
10/8
montana-2
montana-2

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film gerilim dolu dakikalar yaşatsa da kısacıktı. Çabuk bitiverdi.. Bu tarz filmler artık sinema dünyasında çokça yer almakta.. Yine de kötü değildi.. Nefeslerimizin tutulduğu sahneler ve Kate Beckinsale görülmeye değer herşeye rağmen..
bjkdragon2000
bjkdragon2000

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film olmuş diğer filmlere benzemeyen ayrı bir konuşu ve görünümü var gerilim filmlerinin en iyilerinden diyebim.Oyuncular ise çok başarılıtek eksik filmin kısa olması.Tebrik ediyorum 10/8
class366
class366

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok fazla mantık aranmadan izlenmesi gereken bir gerilim filmi.
solid-snake37
solid-snake37

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
yorumlar bence çok acımasız olmuş.yorumları okuduktan sonra ben de boş bir film bekliyordum ama gayet güzeldi bence film.konu çok güzel,testere veya otel gibi seri halinde çekilseymiş daha güzel olurdu bence .
fingerling-2
fingerling-2

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sürükleyici etkileyici mükemmel bir gerilim filmi yalnız çoğu arkadaş haksız yere çok ağır eleştiriler yapmış bence cok güzel bir başyapıt sizde benim gibi gerilim korku hastasıysanız mutlaka izleyin derim kaçmaz
tanyav
tanyav

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
iyi işlenmiş, insanı huzursuz etmeyi ve kendine bağlamayı başaran birinci bölümü ile taktiri haketti ancak ikinci bölüm özellikle final sahnesi pekte parlak sayılmazdı. Son zamanlardaki korku! ve gerilim! filmlerine bakarsak bu film gerçekten iyi bir filmdi. Tavsiye ederim
erjohn-3210
erjohn-3210

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi dün gece izledim..fazla ümidim yoktu aslında izlerken.çünkü artı doğru düzgün gerilim filmi yok hepsi aynı.ama bir kaç dakika geçtikten sonra filmin son jeneriğine kadar kalbim bir an olsun durmadı.tıktıktıktıııııııkkk.. :P o kadar heycanlandım ki dizlerimin bağı çözüldü.bence gerçekten izlenmesi gerken mükemmel bir gerilim filmi..filme puanım 10/9..çünkü filmin son 7daikası aceleye getirilmiş.ama o kadar gerildikten sonra bu kusuru bile umursamayacaksınız.verdiğinz paraya deyicek...
ssertkann
ssertkann

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sinemada sans eseri izledim ve cok guzeldı.fılmın icinde hıssettım kendımı .sonu bıraz daha degısık olsa super olabılırdı.sonunu cok basit ve klasık yapmıslar.konu ve gerılım super...
carina21
carina21

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Gerilim diye ben bu filme derim sahneleri oldukça gerçekçiydi konu itibariyle de bence klişe bir film değildi.Spnu belki testere de olduğu gibi daha şaşırtıcı bir şekilde bitebilirdi gene de izlenmeye değer bir film karanlıkta izlememenizi öneririm:P
onercelen
onercelen

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ufak tefek mantık hataları dışında, izlenilebilitesi olan, sürükleyicibir film.
deliyurek-sk
deliyurek-sk

27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenilmesi gerekilen bir gerilim filmi..!

Tavsiye ederim...!
Erdinç Özay
Erdinç Özay

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
film kötüydü hoşuma gitmedi ama yinede izlenilebilir.
gayeerdogan
gayeerdogan

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bi gerilim filmi olmus.gece matinasi daha etkili olabilir tavsiye ederim
soothsayercan
soothsayercan