Klasik bir tema, farkli sekilde islenmis. Ama bir seyi yine anliyoruz ki, issiz yerlerde yasayan amerikalilar sapiktir ve bilmediginiz kestirme yollara girmeyin.
Film gerçekten çok güzeldi benim açımdan,baya gerilim sahnesi olan sürükleyici bir filmdi.Gerilim filmlerini sevenler bu filmi kaçırmasın filmi hiç sıkılmadan izliyorsunuz (başları hariç) sonu klasikti 10 üzerinden 8
Gerçekten çok fena bir gerilim filmi. Çığlık sesleri hala kulaklarımdan gitmiyor. Çoğu sahnesinde dayanamadım gözlerimi kulaklarımı kapattım. Ama bu filmin başarılı olduğunu gösteriyor.
Yapılan olumsuz yorumları anlamsız buldum.Film çok başarılı sürükleyici bir gerilim filmi.Zatem ilki başarılı bulunduğu için 2.seriside çıkmış hayırlı olsun (:
kim bu filmde gerilmedim diyosa yalandır.. bariz bir gerilim filmi.. benzeri bir cok film olabilir ama bence bu film mutlaka izlenmeli.. kaliteli insanı geren bir film..
senaryo gerçeklikten çok uzaktaa.. ama sahneleri ve düşünülen kurgu olayların bağlantısı ve şaşırtıcı sahneleri insanı filmin derinliklerine çekiyo ve kesinlikle sonunu izlemeden filmin başından kalkamıyorsunuz tekrar tekrar izlenenecek bi film deil ama akıllarda iz bırakakan bi kurguya sahip ve bu özgün tarafları için favori filmim:D
flim başlaması ile birlikte standart motel flimlerinden olmadığı ortaya çıkıyor başka konularla ele alınmış ve sadece güzel ötesi heyecan dolu bir flim olmuş 10/9