Klasik bir tema, farkli sekilde islenmis. Ama bir seyi yine anliyoruz ki, issiz yerlerde yasayan amerikalilar sapiktir ve bilmediginiz kestirme yollara girmeyin.
Eğer kedi-fare türü kovalamacanın olduğu gerilim tarzı yapımlardan hoşlanıyorsanız Vacancy i de beğeneceğinizi düşünmekteyim.Ben bu yapımın temposunu iyi bulduğumu söyleyebilirim.Vacancy e 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
Öncelikle daha farklı bir film beklemiştim oyuncuları görünce ama filmi izledikten sonra açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım filmde bir kaç mantık hatası var.onun dışında 77 dakika sürüyor klasik bir şekilde ilerliyor ve bitiyor gerilim severlerin hoşuna gidecektir ama eğer bu tür filmleri izlemekten sıkıldıysanız uzak durun derim çünkü bilindik bir film.7/10
Değişik bir konuya sahip sürükleyici bir film. izlerken gerçekten geriliyorsunuz. neden bu kadar ağır eleştiriler almış anlamıyorum. bazı yerlerde saçmalamış bir film olsada iyiydi.
Gerçekten çok fena bir gerilim filmi. Çığlık sesleri hala kulaklarımdan gitmiyor. Çoğu sahnesinde dayanamadım gözlerimi kulaklarımı kapattım. Ama bu filmin başarılı olduğunu gösteriyor.
bu filmi yazın sinemada izlemiştim.insanı çok geren bi filmdi.bazı yerlerde de biraz saçmalık vardı.adamın ölmemesi,kadının onca yumruktan sonra hiçbişeyi olmaması gibi.
konu basit kurgu basit oyunculuklar güzel ama vasatı aşamamış ziyaretçileri beğenenler bunuda beğeneceklerdir ama ziyaretçiler daha güzel bir film bu filme nazaran