Televizyon filmi diye buna derler!Alacaksın kırık kırsığını,geçeceksin televizyonun başına izleyecek ve vakit geçireceksin! 5/10Yalnız markete hasta oldum ya, acayip alışveriş yapasım geldi,Allah’tan yaşadığım yerde yok böyle market!
Komedi, hatta Romantik Komedi türünde olan film, fena sayılmaz. Basit bir kurgusu, iyi bir oyuncu kadrosu var.Sıkılmadan izlenebilecek ve eğlenceli türden bir film.Oyuncu demişken; birkaç arkadaşın da yazdığı gibi Jessica Sİmpson bence de biraz eğreti duruyor filmde.Oyunculuğu beceremediği ortada.Onun yerine başka bir oynasaymış Amy karakterini -mesela Hillary Duff :)) - daha iyi bir film olacakmış sanırım...
yani millet basit demiste basitlikte de bu kadarmi asilir kardesim.. yani bosu bosuna izledik.. konusu zaten sacma otesi bi izleyince kesinlikle geri donup bakmazsiniz bile :-D jessica simpson icin izleyeceklere de benden demesi nerdeyse oynamiyor filmde..