film kendini izletirken okumayıda çok açık bir şekilde sergilediği için zayıf buldum bu arada nasa 3d teknolojisini gözümüze gözümüze soktukları halde ben pekte ağırlıklı olarak başarılı olduğunu söyleyemem. ama bilim kurgu açısından seyredilebilir diyorum. bu arada brendan fraser da bu son zamanlarda sağol bir projeye denk gelemiyor yada bu şekilde oynadığı başarısız rollerden sonra sağlam proje denk gelmiyor. 10/5
kadıkoy tepe nautilus da gittim 3D olarak harikaydı 3 boyutlu izlemek SüPercok bir beklentiniz olmasın sıradan bir aksiyon fakat gercekden efektler ve cekimler harika 3D izlemeyecekseniz hıc gıtmeyın derım bır anlamı yok..
Tipik Brendan Frazer filmi daha. Bu aktör ne zaman ciddi ve iyi filmde oynayacak merak ediyorum doğrusu, çünkü kaliteli bir oyuncu ancak ciddi kötü filmlerde oynuyor. Bu filmin tek artısı 3-D Imax tarzında çekilmiş olması bu film ancak bu tarz sinemalarda seyredilirse işe yarar yoksa içi boş bir film.
Şöle diyeyim son derece abartı sahibi bir film olmuş. Ha diyebilrsiniz fantastik film olacak o kadar. Şimdi tamam olacak da bir nebze olsun bu kadarı da olmaz dediğiniz sahne yok. Buna mukabil iyi bir çalışma. İzlenebilir velakin arşivlik olamaz. Film tamamen kitap üzerine kurulu diye hazırlanmış velakin kitaptan çok fazla kopuk gidiyor. İlk versiyonuna erişmediği muhakkak.
süpper filmdi 3 boyutlu olması daha daa güzel olmasını sağladı sanki ben yaşıyomuşum gibi hissettimm hatta bi sahnedeee büyük balıklar vardıı sankii bizim üzerimizee düşüomuş gibi hissettmm çok ilginç oluo ama çokk zevkliiii hele o 3 boyut gözlükleerrr süperdiii.
Kesinlikle 3 boyutlu olarak izlenmesi gereken müthiş bir görsel şölen. Başından sonuna kadar düşmeyen temposuyla, güzel mekanları ve müzikleriyle, içerisindeki hoş komedi unsurlarıyla dolu dolu bir macera.
Jules Verne'nin aynı isimli romanından esinlenerek çekilen bir film olarak beklentilerimi kısmen karşıladı diyebilirim. Ailecek izlenebilecek bilimkurgu, macera filmi diyebiliriz.Özellikle 12-18 yaşları arasındaki bireylerin muhayyile yeteneğine muhakkak katkı sunacaktır. Filmin konusu ve ilgi çekiciliği güzel, temposu gayet güzel ilerliyor.Ama bu büyülü dünya biraz daha betimlenip daha güzel bir cangıl ve doğal yaşam ortamıyla daha güzel sunulabilirdi.Yani bir yerde pat diye dinazor bir yerde pat diye deniz canlısı çıkıyor.Gelişme atmosferinde bir şeyler daha katılıp işlenebilirdi.Tabii ki kitabın verdiği hayal gücünü vermeyecektir.Ama unutulmaz yapmak için belli şeyleri üst seviyede tutmak gerekir.Filmdeki oyunculuklarda da etki ortalama kalmış.Yani tehlikeli maceralarda bile bir heyecan, korku, telaş duygularınü es geçmişler. Yani volkanın dibindeyken ateşe gömülecekken bile stressiz bir ortam sunabiliyor, bunu negatif buldum.Ortalama bir film olmuş diyebilirim. Atmosfer, senaryo ve oyunculuklar daha iyi olabilirdi.Ama boş zamanları macera filmiyle değerlendirmek isteyenlere de öneririm.
selam, filmi dün izledik arkadaşla macera filmi tadında güzel bir film olmuş brandon fraserı mumyadaki performansına benzer bir rolle görüyoruz yine. herşeye rağmen film iyi bir seyirlik.
çok iyi bir fantastik yapım...freaaser iyi oynamış...3d olarak izlerseniz çok daha keyif alınır...ben izlerken çok keyif aldım...çok iyi bir macera...izlenebilir...