Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film korku filmi değil. dram filmi. bazı ahlaki değerlerini sadece korku öğelerini kullanarak yansıtmaya çalışmışlar. o yüzden çok değişik bir atmosfer oluşmuş. 10/7 yi hak ediyor.
hayalgücü olarak güzel film bütün o dünyada var olanların yorumlanması ilgi çekiciydi.tipik japon korku filmlerine de zombili filmlerede göndermeler vardı ve hollywood un tipik sığ korku filmlerinden daha iyiydi ama filme sadece korku filmi diye giderseniz hayal kırıklığı yaratabilir. genel anlamda hoşuma gitti ama bazı sahnelerdeki ses efektleri abartılıydı finalide hoştu tipik süprizli final işte Allah 6. his ten razı olsun yoksa kimin aklına geirdi bu süpriz finaller:))))
belki de bugüne kadar izlemiş olduğunuz en anlam yüklü korku filmi olacak(aslında sadece filmin türü korku,korku adına pek de bir şeylerin olduğu söylenemez...) ağır ilerleyen ama sıkmayan,the eye tadında seyirlik bir film...
Eğer izlemeye başlarsanız ya bitirmeden kapatırsınız yada bitmesi için dua edersiniz.Tamamen gereksiz olmakla beraber sıkıcı,şaçma,gereksiz...vs bi filim.uzak durun.Haa unutmadan korku filimi falanda diğil zaten.
arkadaşlar kim ne derse desin bu filim bence müthiş olmuş ben böyle bir filimi kırk yılda bir desem yalan olmaz ama çook beğendim bu filimi bence karekterler ve konu birbirine çok yakışmış çok etkilendim gerici sahneleri bizim çoğu türk filimimizden daha iyi bence korku filimi harici bilim kurgu dram ve en önemlisi gerilim katmışlar bence çok hoş olmuş
filme ilk girdiğim an bu filmden bişiy çıkmayıcağını düşündüm ve şuan kendimden utanıyorum film gayet başarılı ve alışılmışın dışında bir konu içeriyor korku dolu anlar yaşatırken insanların günümüzde yaptığı acımasızlıklarınıda anlatıyor bu yönden filmi çok başarılı buldum .
Ola ki birgün kazara bu filme rastlarsanz olay yerini hemen terkedn,arkanıza bakmadan kaçın,bünyeye zarar! taylan biraderler bile pang biraderlere 5 çeker diorm.
Bu filme korku filmi diyemeyiz. Değişik bir film. Türü tam belli değil bence. Filmi beğendim, ahlaki değerleri farklı bir gözle değerlendirmeye çalışmışlar. Farklı bir anlatım yolunu seçmişler. Bence güzeldi ama herkes beğenmeyebilir.
Uzak doğu korku filmlerine iyi bir örnek. İnsan aslında kurtuldum diye düşündüğü birçok şeyden tam anlamıyla kurtulamıyormuş. Sonu düşündürücü ve cidden korkunç, güzel bir film. İzleyin beğeneceksiniz.
Dark'a bilet aldım, kimse gelmeyince gittim ama gerçekten müthiş bir filmdi, özellikle ilk yarısı soluk soluğa. Kimsenin ölmediği, parçalanmadığı, kanın ortalığı rengarenk yapmadığı japon korkularını seviyorsanız, gerilmek istiyorsanız, mutlaka gidin.