Uygunsuz Gerçek
    3,9
    Uygunsuz Gerçek hakkında görüşlerin ?

melikdundar
    melikdundar

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Çevresine ve geleceğine duyarlı Türk insanının izlemesi gereken bir belgesel.
    baba6b
    baba6b

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ya aslında insanları boyle korkutmamaları lzm cunkü dısarıdkiler ya olmus olcagı kadar diye dusunuyor ama emege saygı kotu olsa bie saygı duymak lazım tesekur ederiz
    imgekivircik
    imgekivircik

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    bu filme 10 werdim inanılmaz müthiş acayip efektleri olan konusu sıradışı çok komik yada cok dramatk diye degil!!
    bu film belgesel nitelignde bnce puan ortalamasını yukseltip izleyici cekmeli çunku gercekten çok onemli bi sorun izleyenler de izlemeyenlere izlemeleri için teswik etmeli
    udinarli
    udinarli

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaslar bu filmi izleyin ve hatta lutfen cocuklariniza yakinlariniza izletin, Al gore gayet bilimsel bir sekilde dunyanin nereye gittigini acikliyor. Ama insanda arkadas sende Amerika baskaninin yardimcisiydin ve ne yaptin acaba diye soramadan edemiyor.
    hibergate
    hibergate

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    maalesef bu ve bunun gibi meajlar verip ey insanlık uyan diyen filmler belgeseller hep ekranlarda kalıyo dünya ise kaldığı yerden devam ediyor. Hiç bir gelişme iyiye doğru gidiş yok yok. Ama yine de bu tür yapımlar desteklenmeli. Al gore u beğendim...
    yeshil90
    yeshil90

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    evet doğru şeyler anlatan güzel bir belgesel ancak şunu da unutmamak lazım Amerika hala ve gelecek te de dünyayı en fazla kirleten ve en umursamaz bir şekilde rahatça yaşayan ülke -kıta- ve kendiler hem hiç bir şey yapmayıp hem de doğayı kurtarma projesinin başına geçmelerini hoş bulmuyor aksine yapmacık görüyorum
    ozkanakkus
    ozkanakkus

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Dört dörtlük, bilinçsiz insanlar umarım durumun ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu farkederler.Herkesin uygunsuz gerçek ile tanışma zamanı..
    constantine-2
    constantine-2

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    serkanib arkadaşın yazdığı yoruma katılmadan edemicem, bence de bu konuda daha duyarlı olmamız lazım, iyi veya kötü, bir filmin bu konuya dikkati çekmesi gerçekten çok önemli. umarım geniş kitlelere ulaşır. bu konuda o kadar cahiliz ki, ne durumda olduğumuzun çoğu insan farkında değil. amerika hala sera gazlarının kullanımını yasaklayan "kyoto protokolü"ne imza atmamaya devam ediyor. umarım bu film birilerini harekete geçirir, ya da durumun ciddiyetinin farkına varmalarını sağlar. 30 yıl sonra küresel ısınmanın ciddi boyutlara varacağı söyleniyor, bu şekilde giderse değil 30 2015e çıkabileceğimizi zannetmiyorum, aslında ölüyoruz haberimiz yok. bizden sonraki kuşakların durumu düzeltmesi için artık çok geç. bizim kuşağın bu konuda bişeyler yapması lazım. lütfen film deyip geçmeyelim. ne yapabiliriz diye düşünmemiz lazım, zaten herkes benim elimden ne gelir dediği için bu dünyada hiçbir şey değişmiyor.
    zoze
    zoze

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film, tüm insanlığın mahvettiği bu düzeni yine insanın düzeltebileceğini gösteren bir belgesel ve çok başarılı olacağa da benziyor.
    fazlasiyla-uyus
    fazlasiyla-uyus

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    bu bir film değil belgesel...bence her insanın izlemesi gereken bir belgesel...
    serkanib
    serkanib

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Asagida okudugum yorumlar bile, insanlarin bu isi ne kadarda az ciddiye aldigini gosteriyor. Hukumetler bizleri yonetmez, bizler hukumetleri yonetiriz. Bu filmi gormesi gerekenler bizleriz, kimse topu baskasina atmasin. Filmin adi zaten "Uygunsuz Gercek", bundan keyif almaniz, mutlu olmaniz beklenemez; bize bilmedigimiz bisey anlattigini da zannetmiyorum. Onemli olan bilip de -bu forumda oldugu gibi- onemsemedigimiz, cozum uretmeyi surekli erteleyip baskalarina biraktigimiz bir konunun artik ertelenmeye tahammulu kalmadigini hatirlatmak, gozumuze sokmak. Bu yapimda ne sanatsal biseyler aramali ne de bir kategoriye sokmaya calismaliyiz, tek yapmamiz gereken ciddiye almak ve eylemlerimizle ciddiye aldigimizi gostermek. Hayatimizda bundan daha kritik hicbirsey olmadigini ne zaman anliyacagiz??
    Ders verir gibi konustugum icin biraz utaniyorum ama asagida yazilanlar beni daha cok utandirdi!!!
    sumru93
    sumru93

1 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    sevmiyorum bu tür filmleri içim kararıyor bunları görmesi gereken kişilere izlitilmesi gerekir