Kaza Kurşunu
3,6

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bir, Judd Apatow filmine gittiyseniz ve gülmüyorsanız, bu kendinizi çok kastığınızdan dolayıdır! Baştan sona gülmüştüm.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
süperdi.inanılmaz komikti.tam bir judd apatow tarzı.oyuncuların her biri ama ciddi anlamda her biri mükemmeller.çok eğlendim ve hiç bitmesin istedim film.hem matrak hem de dramatik bir konu üzerinden komikliğinin yanında kimi zaman aileye dair önemli şeyler de söylüyor knocked up.yalnız oyuncular gerçekten harikaydı tekrar söylemeden edemeyeceğim.judd apatow sinemasında eğlenenler için kesinlikle kaçırılmaması gerekiyor.daha yüksek bir puan hak ediyor bu sitede de.feci beğendim.
arkatgulse
arkatgulse

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
içinde bolca cinsel kelimeler bulundugundan bolca gülüosnuz nede olsa turk milleti olarak belden asagı esprilere bayılırız...ama genelde komik gidin görün derim pişman olmazsnnz
colic-p
colic-p

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Hem komik ve çok sıcak bir senaryosu var çok güzel bir filmdi, bilm-kurgu manyağı bir adamım ama bu filme bayıldım.10/10
KrmCX
KrmCX

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bütün filmlere fransız sineması tadında yaklaşıyorsanız izlemeyin. Bu film has bir amerikan komedisi.. Senaryosu ve yönetimiyle tam bir Judd Apatow yapımı... Evet, efsane dizi Freaks and Geeks’in yaratıcısı Judd. Zaten filmdeki oyuncuların çoğu da o diziden. Son dönemin en başarılı amerikan komedi yazarlarından. Sonuç olarak eğlence garanti. Tatlı bir komedi. Tabii dediğim gibi, fransız aşığı değilseniz... :p
gasom
gasom

29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
zevkle izlenebilecek bi film tavsiye ediyorum :)
pisuva
pisuva

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ben izlerken beğenerek ve sıkılmadan izledim. Klasik amerikan tarzı bi film olmuş ; içinde bolca küfür var :P Yani bu tarz filmleri sevenler için ii bir film diyebilirim...