Hiç bir şey vermeyen,bir o kadar boş gereksiz bir film bence.Komedi bile denilemez.Tek güldüğüm sahne robert de nironun taklidinin yapıldığı sahneydi..
kariyer basamaklarını hızla çıkan çok güzel bir kadının son derece vasat bir erkekle beraber olması ne kadar mümkün ise bu film de o kadar güzel.. ayrıca bebek olayının çiftlerin hayatları üzerindeki etkisi çok iyi anlatılmış.. onun dışında bi esprisi yok.. boş vaktiniz olursa izleyin derim..
garip bir film en güzeli doğum sahnesinin ciddiye alınması ve kısmen gösterilmesi olmuş aşk kazanılan bi duygudur teması da oturmuş ama tipik bir amerikan romantizmi olmuş sanki daha önce böyle temalı filmler izlemiştir hepimiz 10 üzerinden 7 izlemeye değer
Filmi izlemeden önce birkaç sinema sitesinden filmin aldığı oylara ve yorumlara göz atmıştım ve film için gayet güzel yorumlar vardı. Bunun sonucunda büyük beklenti ile izlediğim filmden pekde hoşnut olduğumu söylemem. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film değil sıradan bir komedi diyebilirim ve birde insanı gülmekten öldürüyo derler ya o espirileride göremedim maalesef.
filmin türleri arasından komedi hemen çıkartılmalı. hiç gülmedim. aynı zamanda ne romantik ne de dram. aslında bir türü bile yok. en ufak bir gülümseme bile hissetmedim.
doğru düzgün konusu da yok üstelik. keşke alan tudyk daha çok görünseydi de biraz olsun tebessüm etseydik. olmamış diyor. 10 üzerinden 1 bile vermiyoruz...
son zamanlarda en iyi komedi filmiydi.Bence superbad den daha iy bir filmdi izlerken oyuncuların gösterdiği o samimiyet sanki bir film çekmiyorlar da gerçek bir yaşammış gibi aktardılar bize. Neden bu kadar az puan almış anlamıyorum bence bi 9 puan alması gerekirdi..
ya arkadaşlar yarın bu filme gitcez ii olsada kötü olsada ama sizin izlediğiniz türkçe dublajmıydı yoksa alt yazı yabancı flnmıydı çünkü yabancıysa bayram bayram deliririm altyazıysa bişi anlamam ama tr dublajsa ne gsl olur cvbınızı bekliorum