Kaza Kurşunu

eğlenceli ve güzel bir film sıkıldıysan izle derim ;) 10/7.5-8
kemaleses
kemaleses

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Film gerçek hayatta yaşayabileceğimiz konuyu çok sade ve güzel bir biçimde ele almış.Yönetmen filmi biraz uzun tutmaya çalışmış.Ama bu aralar izlediğim güzel filmlerden bir tanesiydi.İzlerken hoş vakit geçireceğinize eminim;)
juve-baby
juve-baby

7 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bu aralar izlediğim en eğlenceli filmlerden biriydi.. değişik bişeyler arayanlar için gayet ideal!..***..
daybyday8181
daybyday8181

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
fazla gülmeyi başaramayan bir şahıs olarak epey gülebildim :) eğlenceli iyi bir seneryo ve komik :)
batxxx
batxxx

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
eğer düzgün romantik komedi yok diyorsanız knocked up iyi bir seçim olacaktır.10/10
koktenersen
koktenersen

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Benim için önemli olan filmi izlerken geçirdiğim zaman. Filmi izlerken çok eğlendim. İzlediğime de değdi. Yanlız filmde çok argo var. Bilginize. (8/10)
kralvenom85
kralvenom85

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi yabancı komedi.Aradığınız herşey filmde var.Komedi,aşk,romantizm.Kesinlikle izleyin kopacaksınız 10/10
1983gs
1983gs

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence çok keyifli süper bir film kesinlikle izlemelisiniz hemde kesinlikle ...
simon901
simon901

31 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim...bi ilişkin olduğunda nasıl kendi kabuğuna kapandığını,hayatta her şeyin sevgilin olduğunu...kadınların erkekleri nasıl kısıtladıklarını:) çok iiyi işlemişler...admın değişimi izlenmeye değer...
iyi seyirler...10/7
sinanfabregas
sinanfabregas

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bence hoş,tatlı ve sıcak bi film..Gençlerin kendi aralarında yaptıkları esprileri pek anlayamıyoruz ama yine de güzel ve izlenir diyorum..
emossss
emossss

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tatlı,çok tatlı bir film..
meekcan
meekcan

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
beklediğiniz gülmekten karnınızın ağrıması yada derin anlamlar yüklenen sözler duymaksa izlemeyin,ama güzel hayata dair,gülümseten sevgilinizle izleyebileceğiniz bir film istiyorsanız izleyin,ben beğendim...
sena-kan
sena-kan

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
:):):)) gülerek başlıyorum yorumuma çünkü izlerkende güldüm. Kızdığım anlarda oldu ama eğlenceli bir filmdi. Hoş aman geçirmek isteyenlere tavsiye ediyorum.
trkrts
trkrts

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu filme genclik komedisi sifatiyla bakmamak lazim bence cok eglenceli bir filmdi 20li 30 lu yaslar icin ideal bi film ustu ve alti pek ilgi cekici bulmayabilir :)))
GaDDaR
GaDDaR

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
konusunu bilmeden ya da hakkında fikir sahibi olmadan izlediğim ilk film.buna rağmen fena olmadığını söyleyebilirim.ama sinemada izlemye de gerek yok.ha evde ha sinemada pek bir şey fark ediceğini sanmam.