Filmi izlemeden önce birkaç sinema sitesinden filmin aldığı oylara ve yorumlara göz atmıştım ve film için gayet güzel yorumlar vardı. Bunun sonucunda büyük beklenti ile izlediğim filmden pekde hoşnut olduğumu söylemem. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film değil sıradan bir komedi diyebilirim ve birde insanı gülmekten öldürüyo derler ya o espirileride göremedim maalesef.
yorum yazan arkadaşlara kattiyen katılmıyorum..olayı çok aşağılara çekmişler bu film tanınmış simalarla deil,sıradan oyuncularla,profosyonel gerçek bir hikaye kıvamına getirilmiş..izleyin derim..kaçırmayın derim..filmi izlerken ki ruh halide önemli arkadaşlar.. 9/10
Alışılmış bir konu olsa da işlenişini çok beğendim filmin. Rosewell ve Grey's Anatomy'nin Katherine Heigl'i filme çok uymuştu, erkek oyuncu daha sevimli biri olabilidi tabi..Ayrıca filmde konuk olarak yer alan ünlü simalar ve başka filmlere açık göndermelerle süslenmişti.. Eğlenceli bir filmdi :)
içinde bolca cinsel kelimeler bulundugundan bolca gülüosnuz nede olsa turk milleti olarak belden asagı esprilere bayılırız...ama genelde komik gidin görün derim pişman olmazsnnz
Damadı Öpebilirsin’den sonra sanırım bu ay seyredipte en çok güldüğüm filmlerden biri. Film herhalde dakika başına en çok cinsel içerikli esprilerin ve Hollywood oyuncularına yönelik taşlamaların olduğu yapım. 'Kırk Yıllık Bekar' takımının bir bölümünün bu filmde rol aldığını düşünürsek filmin ne kadar komik olduğunu anlayabiliriz. Filmin tek sıkıntısı çok olan süresi bu tarz filmler bir buçuk saati geçtikten sonra seyirciye sıkıntı verebiliyor. Bir de Seth Rogen filmdeki arkadaşları ile Katherine Heigl filmdeki arkadaşlarının uyumsuzluğu söz konusu. Bu iki eksi olgu haricinde çok başarılı film bence
filmi izlemeye başlarken aranın verilmesi için dua ediyodm çıkmak için çok saçma bi konu ve komedi filmi güya ama tek bi sahnesine bile gülmedim senaryo ve oyunculuk berbat