39. Dosya
    3,7
    39. Dosya hakkında görüşlerin ?

nskmourinho
    nskmourinho

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Tarif edilemeyecek kadar kötü bir film.Senaryodaki boşluklar,aşırı absürdlük beni sarmadı açıkçası.Filmi beğenen arkadaşların zevkine tabiki saygı duyuyorum ama benim puanım bu filme 2/10
    mrtksm
    mrtksm

3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Korku ve gerilim arayan arkadaşlar bu filmi izleyerek kesinlikle duygularını tatmin edeceklerinden emin olabilirler..p.s. : Etkisinden kurtulmak için gece geç saatlerde üzerine bi komedi filmi aramak zorunda kalabilirsiniz !
    rock-lee
    rock-lee

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    yapmayın ark.lar bu filmin nesi güzel.bunun gibi milyon tane film var.son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi diyenler neler neler..kesinlikle berbat bir film.ayrıca insanı gerdiği fln da yok.boşa vakit kaybından başka birşey değil
    Serhat Yoruk
    Serhat Yoruk

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    cok basarılı bir film gercekten son zamanlarda izlediklerimin iyilerinden 10/8 i hakeder bence he ayrıca __twilight__ sen git içinde aşk olan vampir filmi izle boş ver bunları bence filmi kacırmayın derim
    Exante
    Exante

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Korku belki göreceli bir kavram olsada. bu film gerek kurgusuyla gerek oyunculukla bişeyi başarmış. onca saçma sapan korku filmleri oy alacağına yüksek oyu hakeden güzel sürükleyici bir film. herkezin izlemesini tavsiye ederim...
    --twilight--
    --twilight--

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle berbat..!beğenen insanları görsemde şaşa kalsam :) 10 üzerinden kocaman bir 0
    ardadi
    ardadi

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    film ciddi anlamda insanı geriyor ve korkutuyor gerçekten çok basarılı...
    Ares10
    Ares10

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda böyle bir gerilim / sürükleyici film izlememiştim Gerçekten izledikçe insanda merak uyandırıyor Sonu daha iyi olabilirdi İzlemeyen çok şey kaçırır : )8/10
    alperdag
    alperdag

19 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    yine kendini korku filmi zanneden vasatın üzerine çıkamamış konu,kurgudan eser olmayan.anti sürükleyici bir film.
    aytac-001
    aytac-001

18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    bence izlenmelii
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    son iki yılda diyebiliriz ki o 70ler ve 80lerde bir dönemler fırtına gibi esen çocuklar üzerinden korku,çocukları bir korku objesi olarak kullanma tarzı inanılmaz bir oranda arttı.evet genel olarak baktığımızda bu bir alt türdür.kaliteli örnekleri de vardır sinema tarihinde.case 39 genel olarak bakıldığında pişman edecek bir film değil sizi.gerilim düzeyi çok düşük değil,bir süre sonra neredeyse tüm sahneleri tahmin edebiliyor olmanıza rağmen.tabii film sırasında ilk dikkatimi çeken şey case 39un da bu bahsettiğimiz son dönem çocuklu korkulara ve özellikle de orphana olan benzerliği.pek yeni birşey yok açıkçası,sürpriz varmış gibi görünse de aslında o da pek yok.orphan kadar üst düzey değil,orphan daha başka bir olaydı kesinlikle.evde izlenirse daha iyi mesela,ortalama bir film diyebilirim.gerilim filmleri sevenler sıkılmaz sanırım.
    redoxx
    redoxx

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Gerilim ve korkunun gerçekten hakkını veren bir yapım.
    odinhan
    odinhan

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Kesinlikle orphan filmi ile çok parallel vasat üzeri bir gerilim olmuş ,fakat orphan kalitesi ile 39.dosyaya göre birkaç adım önünde bir film.10/7
    umutd86
    umutd86

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    güzel bir film gerilim türünü seven arkadaşlara tavsiye edebilirim.
    7,5/10
    cenabettinbey
    cenabettinbey

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    güzel bir gerilim filmi, türü sevenleri tatmin edecektir.