filmi izlediğimde ergenlik çağında kızı olan bir anne olarak ürperdim.çünki bazı yaşananlar beni gerçekten düşündürdü.bir anne olarak bana kendimi sorgulatan bu film bence bazı yönleriyle ibret alınmalı.hem gençler hem ebeveynler bu filmde kendi adına dersler çıkartmalı...
oyuncular biraz kötü performans sergilemiş ama içerik olarak fena değil. yalnız erotizm ön plana alınmasa bu tür filmlerde daha iyi olur. çünkü filmin temasını bozuyor
Kötü bir film olmamış ancak neredeyse tüm oyuncular kötü performans konusunda birbirleriyle yarışmışlar, bu handikapa rağmen, izlenebilir niteliklere haiz derim ben.
ee ne şimdi, olmamış ki bu film..bu nasıl kötü bi anlatımdır yani..çok büyük zaman kaybı, tv. izleyin, radyo dinleyin, kitap okuyun, biçok şey yapıp 2 saati geçirin ama bu filmi izlereyek asla !!
belki filme karşı çok önyargılı olduğum için belki de kitabın fazla pornografik olduğunu düşündüğüm için film o kadar da itici gelmedi bana. kitaba oranla çok daha ahlaklı bir film olmuş. maceralara dair görüntülerin yapım aşamasında güzel bir şekilde sansürlenmiş olması bu sonuca yol açmış olabilir. kitaba dair izlenimlerimizi bir yana bırakırsak aslında filmde her şeyin çok dozunda olduğunu görebiliriz. ortalama bir amerikan gençlik filminden çok daha fazla erotizm içermiyor,erotik sahneler de insanı rahatsız etmiyor. sürekli günlüğüyle konuşan melissa aslında ergenlik dönemini sorunlu geçiren bir genç kızı temsil ediyor ve karşımızdaki çok akıcı bir filme dönüşüyor. konu olarak akıcı olsa da maalesef film popüler kültüre köle olmasından dolayı vasat bir film olmaktan öteye geçemiyor. yapım amacının koyduğu bariyeri aşamıyor.
bu filmi izleyenler acaba filmden ne bekliyolardı merak ediyorum filmin zaten cinsellik üzerine kurulduğu belli bazıları filmi çok cinsel bulmuş bence gayet hoş filmdi yanlız filmin sonu pek hoşuma gitmedi kızın durumu ne oldu anlamadım herşeye rağmen izlenebilcek bir film..
kitabıyla alaklı olmayan bi film daha gerçi kitabıda pek tutmamıştımya neyse.....hakikaten kötü bi film tavsiye falan etmiyorum konu çok fena saptırılmış resmen cinsellik üzerine kurulmuş...boşa geçen zaman olur sizin adınıza...