vince15
22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben gerçekten çok güldüm bu filmi izlerken. Bu adamın absürdlüğü hakikaten güldürüyor beni. Bazısı bir önyargı içinde olup he bunun nesi komik ki diye düşünebilir ama o zaman kaybeden kendisi olur açıkçası kendinizi kasmayın ve gülün..
Bu filmi once cidden begenmedim ama birkac sahnesi ugruna 6 puani hak ettigi kanisina vardim, Rowan Atkinson bazen sıkarken bazende gulduruyor, zaman gecirmelik.
çok kötü bir filmdi 1-2 sahnesi var komik olarak filmde hiçbir konuşma sahnesi yok sadece fransızca konuşulan sahneler var izlediğim türkçe dublajlı filmdi ama türkçe konuşma hiç yok denilebilecek kadar azdı.seyrettiğim en kötü filmdi.dünyanın en kötü filmini yapmaya çalışmıslar ve başarmışlar.
Diyaloğun hemen hemen hiç olmadığı böylesine bir film için bile izleyiciyi güldürebilecek mizansene pek rastlamıyoruz.Güldürebilenler bir elin parmağını geçmeyecek kadar zaten.Kaldı ki’’Mr Bean’s Holiday’’ için bence esas sorun Willem Dafoe’nin Rowan Atkinson’dan daha komik olması.
Bence Mr Bean ilk filmdeki saflığı ve de eğlendirici farklı tarz bir mizah anlayışı ile güzeldi sonrakiler eh işte idare eder cinsten. Yani sinemalık değil tv lik bir eğlence diyelim...