filmi izlediğnizde çok ii bi korku filmi olmadığını düşünebilirsinz ancak finali gerçktn etkileyici ve şaşırtıcı.ayrıca korku filmnden çok gerilm filmi demek daha doğru olur mirrors için 10/8
izlesenizde olur izlemesenizde. mantıksız bir film olmuş.o adam hurdalıkta neden bekçilik yapıyor hala anlamadım. ayna neden essekeri istiyor anlamadım. bu aynada mübarek nüfus dairesi gibi adamı bir gördü bütün sülalesinin listesini çıkadı.bir ara uyudum son yarım saatinde biraz hareketlendi. sahneler fena değildi. son sahnesi çok orjinal olmuş sevdim ama neden böyle bitti onuda anlamadım. mantık sınırlarınız zorluyor. farklı olmak istemişler güya. neyse 10/5
halkadan kötü, son dönem uzakdoğu korku filmlerinden iyi(göz gibi) bir adam dünyayı kaç kez kurtarabilir?sırf 24 hayranı olduğum için bu saçma filmi izledim.korkuyorsun ama neden korktuğunu bilmiyorsun sebep yok sonuç yok mantık yok.korkunun kaynağı belirsiz öyle bir kaç ayna koymuşlar.iblisti falandı diye geçiştirmişler.yersen hesabı.
izleyene kadar bende merak uyandıran ama büyük beklentilerle izlediğim için hayal kırıklığına uğradığım güzel bir gerilim filmi. ama dediğim gibi büyük beklentilerle izlemeyin
tarih boyunca ayna hep biraz gizem içermiş ve felsefesi derin bir boyut kazanmış.aynada yansıyan biz fiziki olarak ters görünmemiz ters bir kişilik ile bağdaştırılmıştır.genelde filimlerde çift kişilikli insan tiplemelerinde sık sık ayna objesini görüyoruz.nedense sanrı görmek için veya diğer alemlerle bağlantı kurmak için bulunmaz bir obje oluyor.bu da o filimlerden biri vasat üstü bi gerilim final sahnesi dokunaklı okadar.
kesinlikle son yıllarda yapılmış en kaliteli korku filmi filmi izlerken insanın kalp atışı hızlanıyor harika senaryo ve tırstıran ses efektleri usta aktör Kiefer Sutherland dan harika performans ayrıca güzel yıldız amy smartda güzelliğiyle filme renk katmış filmi final sahnesi izleyiciyi müthiş geriyor sinema sisteminizde varsa işte size bir korku şöleni