çooookkkk başarılı olmuş. hiç bukadar olacağını tahmin etmezdim. keifer sutherland sonunda güzel bir filmde ve başrolün hakkını vermiş. filmin başındaki ve sonundaki müzikler harika olmuş. kesinlikle 2.filmi bekliyorum. Mutlaka İzlEyin. iyi seyirler ...
keşke filmin sonlarına doğru aynı gerilimi taşıyabilselerdi. ama son sahneleri adeta filmi bitirmek için çekilmiş ve bu yüzden iyi başlayan gerilimin hafiflemesine neden olmuş. herşeye rağmen tereddüt edenler bence daha fazla düşünmeden izlemeli.
Film okuduğum yorumların ve aldığı puanın etkisiyle gayet haşmetliydi gözümde ama,mantıksal boşluklar basit hatta saçma diyaloglar ve kötü oyunculuklarla geçen her saniyede karizmasına derin bir çizik attı benim için.Fakat iş finale daha doğrusu finalin finaline gelince..gerçekten çok güzeldi.-Finali yani-
vasatın epey üstünde. testere serisinde gerildiğimden çok çok daha fazla gerildim. tek başınıza izlemeyin. erkek halimle bazı sahnelere bakamadım yahu:)
filmin başı insanda merak uyandırıyor aslında güzel bir film izlenimi veriyor sonlara doğru ki gelişimini pek beğenmedim açıkcası daha yaratıcı olabilirdi bence ama son final sahnesi gerçekten güzeldi aha noluo filan oluyorsunuz kısaca izlenebilirdi...
kendi tarzı içinde değerlendirirsem güzel, o da vasatı aşanayan korku filmleri yüzünden. ama efektler falan iyi olmuş, korkmaya diye girip güldürenlerden değil.