Film izlemeye değer. korku öğeleri hep aynı tarzda olsada filmin çekildiği ortam gerçekten ürkütücüydü. kim orda tek başına geceninbir yarısı dolaşabilir ki? ama sonu vasattı. sanırım devamı gelecek..
Film okuduğum yorumların ve aldığı puanın etkisiyle gayet haşmetliydi gözümde ama,mantıksal boşluklar basit hatta saçma diyaloglar ve kötü oyunculuklarla geçen her saniyede karizmasına derin bir çizik attı benim için.Fakat iş finale daha doğrusu finalin finaline gelince..gerçekten çok güzeldi.-Finali yani-
kesinlikle sinemada izlenmesi gereken çok güzel bir film-senaryo +hikaye harika gerilim oldukça iyi gitigide artan temposu ve 'kiefer sutherland 'ın muhteşem oyunculuğu ile süper bir filmmutlaka izleyin..10/9
Ani sahneler, bilgisayar efektleri ve klişelerle dolu, korkutmaktan uzak bir film. Sadece sonu biraz kurtarıyor. Alexandre Aja her filminde daha kötüye gidiyor. 5/10
Sonu şaşırtıcı bir filmdi.. son zamanlarda çıkan güzel sürüklerici ve kanlı bir filmdi...Filmin iki kanlı sahnesi var...Biri filmin başındaki diğeri banyo sahnesi...Korku pek sevmeyen abim bile izledi bu filmi :)
Gayet iyi olan ilk kırk dakikasından sonra çıta giderek düşüyor ve film ivme kaybediyor.Sürprizli finali bile etkileyiciliğini yitiriyor haliyle.Kiefer Sutherland genel kanının aksine Jack Bauer imajından sıyrılmış bu sefer (banyoda kardeşine bağırdığı sahne heriç ama.Hatta buradaki tonlaması bile altı yıldır oynadığı Jack Bauer).Her yıl çekilen yığınla korku filmi arasında belki biraz daha farklı duruyor ama yine de iz bırakmaktan uzak.Sutherland i sinema filminde görme açısından daha cazip.
Kiefer Sutherlandın başarılı oyunculuğu olmasa bu yaz sıcağında sinemaya gidilip çekilecek film değil. B sınıfı vasatı geçmeyen son yirmi dakika hariç korkutmayan bir film.
Piyasadaki korku filmlerine bakacak olursak onlara kiyasla daha mantikli bir film... Ama kesinlikle aldigi bu puani haketmiyor.. Çünkü ben korku adina o kadar da çok sey bulamadim..