3,9
    1408 hakkında görüşlerin ?

onurturan16
    onurturan16

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Aslında film acaip sıkıcı başlıyor ve o şekilde gidiyor.Film esnasında bi ara hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri gibi düşüncelere kapıldım ama sonlara doğru biraz daha ilginç gelmeye başlıyor,yine de çok çok iyi bir film değil bana göre.

Ayrıca filmin finali bence rezalet!
    chidem85
    chidem85

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    İzlediğim en iyi korku filmlerinden biri.Tek kişilik muhteşem bir performans.Her sahnesinde şaşırıyor,her sahnesinde geriliyorsunuz.Kurgu,oyunculuk harika.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    sıradan bir film.özellikle stephen king ismini duyunca merak ve heyecan uyanıyor ve film hayal kırıklığı olmuş,john cusack tam anlamıyla role yakışmış diyemeyeceğim,aslında fena değildi ama psikolojik bir filmin ana karakterini daha akılda kalıcı ve etkileyici canlandırması gerekirdi.samuel l.jackson ise zaten pulp fiction hariç beğenmediğim bir aktör,yine çok alakasız bir rolde,müdür rolü çok kısa zaten.filmin çekici sahneleri var fakat bittikten sonra güzel bir tat bırakmıyor,gerekli bir uyarlama değil.stephen king izlemek istiyorsanız ben size the misti öneririm.
    emissivty
    emissivty

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Tüyler ürpertici..
    r0ckn-r0ll
    r0ckn-r0ll

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Gerilim-Korku filmi işte budur ya sonunda adam akıllı bir gerilim filmi izledim.
    Mükemmel bir senaryo ve mükemmel bir oyunculuk.
    Film adeta sizi içine çekiyor ve yaşatıyor.
    İzlediğim en iyi filmlerdendi kesinlikle.
    En azından hayatınızdan aldığı dakikaların hakkını veren bir film.
    10/10

Not:
    Kesinlikle tek ve sessiz bir ortamda izleyin :)
    yenilige-dogru
    yenilige-dogru

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    psikolojik,farklı bi film.biraz karışık,düşündürücü.adam çok iyi oynamış,gerilirken zaman zaman eğlendim adamın çılgın tavırlarıyla :)
    gulcanarslanlar
    gulcanarslanlar

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Harika bir filmdi. Ben bayıldım. Tüm sahneleri heyecanla izlenebilecek tarzda. Alışılmışın dışında. İzleyin gerilim sinemasından farklı bir esinti hissedeceksiniz.
    harun1621
    harun1621

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
    film başlarda iyi gidiyordu sona yaklaştıgımızda saçmalamaya başladıklarını anladım. kendimi bu ne ya demekten alamadım.
    tutkurehperi
    tutkurehperi

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    izlemeyin moraliniz bozulur içiniz daralır:))
    sehzade-3838
    sehzade-3838

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Öyküden uyarlanmış bir filmdi,ama güzel olmuş : xd
    HAMLET1980
    HAMLET1980

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    harika bir film en az mist kadar etkileyici
    Ceren S.
    Ceren S.

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Filmi az önce izledim filmin başları harika gidiyordu bence ilk 1 saatin nasl geçtiğini anlamadım sonra o bütün odayı buzların kapladığı sahneye gelince 'film saçmalamaya başladı' diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım doğrusu.. Ama film finalde yine toparlamayı başardı ve şu an beğendim mi beğenmedim mi hala emin olamasam da gerçekten etkilendiğimi söyleyebilirim..
    nskmourinho
    nskmourinho

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    cogu kişi yenilik omadıgını söylemiş bunların tamamı yanlıs.film hollywood un korku türünde battıgı bir sezonda bir nebze de olsa bu türe yenilik getirdi.yesil yoldan bu yana en basarılı king aktarması olarak gördüm 1408i.oyunculuklar da üst seviyede 8/10
    blomdahl
    blomdahl

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    gecenin karanlığında sabırla izledim adam odaya ilk girdiğinde biraz gerilsemde, sonlarına doğru filmi ileri sardırmaya başladım.. çok saçma ve sıkıcı bir film olmuş en fazla 5 puan alır benden..
    erol-umit
    erol-umit

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    güzel bir film gerilim sevenlerin daha da hoşuna gidecek tavsiye ederim...