Bakış Açısı
4,1

birazyaramaz
birazyaramaz

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Herkez senaryo harika diyor ama harika değil. Tüm filmi yok edecek bir hata söz konusu.

Bu linke bakarsanız daha iyi anlarsınız. Tespiti çok doğru ve fark edilmezi zor bir ayrıntıyı yakalamış.
jeolog2017
jeolog2017

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sırf amerikan propogandası yapmak için yapılmış bir film, Lost un yıldızı Matthew Fox da işin makyajı,hayranıysanız çok heveslenmeyin zira çok da sahnesi yok. Yüzlerce film var böyle, buna benzer birkaç film izlemişinizdir emin olun.
hurisevgi
hurisevgi

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok kötü
anildeniro
anildeniro

8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Film her ne kadar farklı çekimler ve bol bol aksiyon sunsa da tam bir amerikan propagandası...
seasidetiger
seasidetiger

8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Netten program download edersiniz ya tam %99 kadar gelir bağlantınız kopar malesef film de tam harika olnuş yorumunu yapacakken illa kahraman çıkarıcam saçmalığından kurtulamayan hollywood sinema mantığı filmi çarpık girişimlerle sıradan filmler clasmanına itiyor. Gerçekten üzücü. 10/5
non-linear
non-linear

8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
yaa arkadaşlar yapmayın. o kadar abartılacak bir film değil. izlemeyi düşünen insanlara saygımdan çok detaya girmeyeceğim. kurgu olarak izlediğim filmlerden farklı bir kurgusu var ama bunun cılkı çıkarıldığından bir süre sonra sürükleyici olmaktan çıkıp sıkmaya başlıyor. çok matah bir film değil açıkçası
yunus-2
yunus-2

19 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Ben bu kadar sıkıcı bir film görmedim o kadar yani aynı konuyu 6 7 kişinin gözünden gösteriyor bitiyor iğrenç zaman kaybı.
Basarslan
Basarslan