değişik bi tarz.güzel olmuş.ama sonunu pek beğenmedim.gerçekdışı aksiyon sahneleri falan vardı.ama onun dışında gayet başarılı bi film.zamanla çok güzel oynanmış
daha once işlenmiş bir konu ama cok farklı bir şekilde anlatmışlar o yuzden bana değişik geldi..son yarım saat bayağı olaylar cozulmeye baslıo ve güzel bir hale donusuor.vasatın ustunde bir film cokda super degıl ama izlenebilir kesinlikle sıkmıor.10/6
filmi izlerken sürekli bir dejavu yaşıyorsunuz ama mutlaka izlenmesi gereken bir film olmuş..bende dikkat bozukluğu olmasına rağmen filmin ne zaman başlayıp bittiğini anlamadım..kısacası sürükleyici ve bol kovalamacalı bir film izlemenizi tavsiye ederim ;)
Çok güzel,sürekleyici bir aksiyon filmi.Olayı her karakterin gözünden tekrar tekrar anlatmasi size sıkıcı olacakmiş gibi gelebilir ama öyle değil.Her bakışta komplonun bir parçası var.Filmin sonundaki takip sahnesi ise tek kelime ile mükemmel.Filme politik açıdan bakacak olursak pearl harbour dan,rambo dan sonra bu film sütten çıkmış ak kaşık sayilir.Özet olarak kaliteli bir politik-aksiyon filmi.İyi seyirler
Super bi film !! Adina layik olmus..herkesin bakis acisindan olayi degerlendirip bi film yapmislar..Olayida ona gore cozmusler..Baglantili butun kisilerde sonda ayni yerde bulusuyo.Izlenmesi gereken bi film..
Filmi az once izledim konu daha once islenmis bir konu.Ama bu kadar basarılısını izlemedmistim daha once...Tek olumsuz tarafı ileri geri gidiyo film bi bakıyorsunuz film bitmis:) 10/8 izlenmesi gereken bir film fazla soze gerek yok
lostda ki jack namı deger matheww fox kızların gönlünde taht kurmuş karizmatik olgun lider lostu lost yapan adamım ya bakış açısı tam ona göre film olmuş ben çok begendim 5 kişi 5 farklı hayat aynı lost dizisnde oldugu gibi