scorpion1954
12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bence mükemmel bir filmdi gerçekten izlerken büyük keyif aldım oyuncular üzerlerine düşenn görevlerni fazlasıyla yerine getirmişler. filmde macera hiç eksik olmuyor mutlaka izlenilmesi gereken bir film mutlaka herkez izlesin.
bakış açısı son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi tartışmasız.. şu sıralar filme gitmek istiyorsanız kesinlikle tecihinizi bu filmden yana yapın derim.. filmde tempo hiç düşmüyor ve izledikçe adrenalin daha da yükseliyor.. mutlaka izleyin derim.. iyi seyirler
Sırf amerikan propogandası yapmak için yapılmış bir film, Lost un yıldızı Matthew Fox da işin makyajı,hayranıysanız çok heveslenmeyin zira çok da sahnesi yok. Yüzlerce film var böyle, buna benzer birkaç film izlemişinizdir emin olun.
Netten program download edersiniz ya tam %99 kadar gelir bağlantınız kopar malesef film de tam harika olnuş yorumunu yapacakken illa kahraman çıkarıcam saçmalığından kurtulamayan hollywood sinema mantığı filmi çarpık girişimlerle sıradan filmler clasmanına itiyor. Gerçekten üzücü. 10/5
Senaryonun işlenişi olsun,tempo olsun iyi bir film.Size aynı zaman dilimini yani 23dkyı tekrar tekrar farklı bir şekilde işleyişi çok etkili.Gayet güzel sıkılmadan izleyeceğiniz bir film olmuş kanımca.
Super bi film !! Adina layik olmus..herkesin bakis acisindan olayi degerlendirip bi film yapmislar..Olayida ona gore cozmusler..Baglantili butun kisilerde sonda ayni yerde bulusuyo.Izlenmesi gereken bi film..
kesinlikle sinemada izlenildiğinde daha bi keyfine varılınabilecek bir film. Filme son ana kadar insanı şaşırtan kesitlerle dolu, ayrıca da filmin kurgusu sizin sürekli olarak düşünmenize sebep veriyor. tereddüt etmeden gidilmesi gereken bir film...
Makine gibi yapılmış kurgusu bi süre sonra sıkmaya başlıyo.bi kere daha geri alsa çekilmezdi.şaşırtıcı olduğunu söyleyemem.24 dizisinde ki gibi bi aksiyon bana 24teki jack bauer i izliyomuş hissini verdi.şaşırtıcı olduğunu söyleyemem.saat sayacı bile aynıydı.forest ın dışında hiç bi oyuncuk yoktu.Sigorney Weaver oynamasada olurmuş.ama kovalamaca sahneleri iyiydi gerçekten.
ABDnin tamamen kendi propagandasını yapmak için öne sürdüğü bir film gibi geldi bana.Üzerine gidilen konu,filmde yaşanan gelişmeler ve ABD Başkanının gerçekte hiçte olmayan iyimser tavrı ve yaşanan terör olaylarının AB üyesi olan ve Avrupanın en önemli ülkelerinden biri İspanyada geçmesi... Tüm bunlar ABDnin bu film ile Dünyaya vermek istediği mesajlardı...
Filmin farklı işlenişi,izlenebilirliği gibi kıstaslar üzerinden bakarsak fena bir film değil.