ßatuhaN| |The end
30 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Bir olay başkaları tarafından görülenleri anlatan bir film. 7 kişinin gözünden teker teker anlatan film insana sıkıcı gibi geliyor olabilir. Ama filmin sonlarına doğru hangisinin en doğru olayı yaşadığını siz görmelisiniz. Biraz diğer filmlere göre biraz heyecanlı değil diyebilirim. Ama izlerseniz bir şey kaybetmezsiniz.
Ama Gerçekten Harika Bir Film ilk başta bende sevmedim dogrusu ama Mathew Fox için izlerim dedim onun oyunculugu yeter ama ne mathewi film aldı götürdü neredeyse beni
çok tercih etmem aksiyon filmlerini ama bu filmi çok beğendim.bulmaca gibi bir filmdi,başlangıçta karmaşık gelen bir olay farklı bakış açıları biraraya getirilince öyle güzel çözümleniyor ki...herkesin izlemesini tavsiye ederim
Aksiyon ve gerilim var fakat bunları yaşamak için bu filme gidilmez. Yeni olan hiç birşey yok. Hatta filmi izlerken önceden izlediğiniz filmler aklınıza gelebilir (senaryosuyla veya kurgusuyla).
film güzel ve sürükleyici fakat sonlarına doğru aşırı saçmalaşıyor ve her amerikan filminde olduğu gibi zoraki bir amerikan kahramanı yaratılıyor.bunlara rağmen değişik kurgusu için bile izlenebilir.
Puzzle yapmakla bu filmin ilk 1 saatlik kısmını izlemek neredeyse aynı.Yap Boz gibi sizin olayları çözmenizi istesede sonunda soru işareti bırakmıyor. Tek eleştirilecek yönü bu suikasti neden yaptıklarını tam olarak açıklamamarı ama yinede 10/10 almayı başardı benden :) Farklı tarzda filmler seviyorsanız bu filmi kesin izleyin.
Kusursuz bir suikast planı ve 8 farklı kişinin bakış açısından olayın nasıl geliştiğini görüceksiniz. Filmde kurgu süper ve harika bir senaryo filmi izlerken hiç boşuna tahminler yürütmeye çalışmayın çünkü yanılıcaksınız. Sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip, durmak bilmeyen aksiyon ve adrenalin içeren sizleri koltuğunuza çivileyecek ve nefeslerinizi tutacağınız bir film. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle izleyin harika bir film sakın kaçırmayın.
kesinlikle unutmadan yönetmen ilk filmiyle bu kadar ıyı bır performans gosterdıyse ılerıde neler yapabılır dusunemıyorum yonetmen pete travis e buyuk ıs basarmıs
Bakış Açısı,değişik olan bir filmdi aynı adı gibi..oyunculuklar yada oyuncular iyiydi..hayat hakkında geçerli bir bilgi veriyor aslında film.insanın dışında gerçekleşen olaylar olduğu gibi bu olaylarında görünüşü,okunuşu bakış açısına göre değişiklik arzediyor aslında.demek ki bir gerçeğe varabilmenin yolu doğru bakış açısını bulana kadar uğraşmanın gerekliliğidir sonucunu çıkardım filmden..
kısık ateşte 15 dakikayı seyredeniniz vardır.filmde ata demirer ve haluk bilgine gibi nitelikli oyuncular vardı ama kurguyu yakalayamadılar ve sıkıcı bir film oldu.bakış açısı da aynı kısık ateşte 15 dakikanın genel perspektif senaryosunu andırıyor.ama küçük bir ayrıntı;film mükemmel olmuş.her yönüyle...bizle yabancılar arasındaki bariz farkı bu iki filmi seyredip anlayabilirsiniz.