filmi yeni izledim, filmin konusu çok basit olmasına karşı film başkalarının da bakış açısıyla bizlere gösterdiği için ilgi çekmeyi başarıyor..İzlerken zevk alacaksınız ama film bittikten sonra pek bişey hatırlamayacaksınız çünkü film toplasan 10-20 dakika sürecek kurgusu varama yine de izlettiriyor.bu yüzden 8 puan verdim bu değişik kurgusu için
Yönetmen gerçekten iyi iş çıkarmış Ronin'den sonra seyrettiğim en iyi araba sahneleri bu filmde. Ama filmin geneline bakılınca ve oyuncularada baktığımda birşeyler eksik ya bu filmde detirtiyor. Ve kurguyu yapan teknik ekibe helal olsun diyorum. 10/7
'Crash' , tarzı bir film. Yaşanan olay başkalarının gözüyle izleyiciye aktarılmış. Bu tür filmleri sevdiğim için benden iyi bir not aldı. Ama eğer bir 'Lost' fanıysanız hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. :) İyi seyirler.
Bakış Açısı herşeyi özetleyen bir deyim zaten ama yine de bu filme olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum... Filim beyenme konusunda çok gıcık olan ben bile bu filmi soluksuz izledim , kurgu , oyunculuk , hikaye her şey muhteşemdi... Mutlaka izlenmesi gereken bir baş yapıt..
mükemmel arkadaşlar filmde herşey var çözmek istiosun ama bütün olay filmin sonunda kopuo zaten izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim zaten çokda uzun bi film deil yerinde bitmiş bence
yaa arkadaşlar yapmayın. o kadar abartılacak bir film değil. izlemeyi düşünen insanlara saygımdan çok detaya girmeyeceğim. kurgu olarak izlediğim filmlerden farklı bir kurgusu var ama bunun cılkı çıkarıldığından bir süre sonra sürükleyici olmaktan çıkıp sıkmaya başlıyor. çok matah bir film değil açıkçası
iyi bir askerin her zaman kazandığı filmlerden bir tanesi daha..Replikler kısıtlı lakin senaryo muazzam bir disiplin içerisinde genişliyor..vakit geçirmek için bire bir!
muthis bir film sahane kurgusıkılmadan hatta cogu sahnede vay be diyerek izledimbence kotu bir yorum yerine ovulmeyi kesinlikle hakkeden bir film olmus
Film beni pek tatmin etmedi desem yeridir.Film bir olayı farklı insanların bakış açısından anlatarak bilindik suikast konulu filmlerin dışına çıkmaya çalışsada bunu başaramıyor.Kısacası izlesenizde olur izlemesenizde....
gerçekten iyi bir film olmuş. böyle bir şey izlememiştim. etkileyici ve sürükleyici bir film. bir tek takıldığım ve keşke öyle olsaydı dediğim bir şey var. film baştan sonra hiç kesilmeden verilseydi, tekrar tekrar başa dönülmeden karakterler üzerine odaklanarak psiko-analiz yöntemiyle bir bakış açısı yaratılsaydı daha da etkileyici olabilirdi sanıyorum.