Konu olarak evet hep aynı konu ama gnel olarak film çok güzel değişik bir film olmuş etkileyici ve çok sürükleyici bir film hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz...
filmi izlerken sürekli bir dejavu yaşıyorsunuz ama mutlaka izlenmesi gereken bir film olmuş..bende dikkat bozukluğu olmasına rağmen filmin ne zaman başlayıp bittiğini anlamadım..kısacası sürükleyici ve bol kovalamacalı bir film izlemenizi tavsiye ederim ;)
dün izlediğim ve hoşuma giden nadir aksiyon filmlerinden biridir. filmde (topu topu) 20 - 25 dakika, 5 insanın bakış açısından anlatılıyor. e doğal olarak tekrarlar olacak. ama bu tekrarlar beni hiç sıkmadı diyebilirim. zira senaryo iyi işlenmiş. ayrıca suikast planına da hayran kaldım. çok iyi düşünülmüş sahnelerle dolu bir filmdi. tavsiye ederim, bu filmi izlemek hoş bir vakit geçirme yolu olur. iyi seyirler. 8/10
Açıkçası süper bir filim olmuş....Zamanınız varsa izleyin derim. Ustaca hazırlanmış bir filim, yalnız filim de sürekli tekrar eden bir konu var o biraz sıkabilir. Devamında sizi saten sürüklüyor konusu, izlemenizi tavsiye ediyorum