3,3
Kapı Komşusu hakkında görüşlerin ?
25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Finali süperdi. 10/8
18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
cinselliğin bu kadar açık sert ürkütücü olduğu bir film görmemiştim ve bu arada filmin sonuda bayağı şaşırtıcıydı
30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle çok farklı bir yapım olmuş. Böyle enteresan yapımlar pek sık izleyemiyoruz. Konusu, gidişatı, yönetmenliği itibariyle farklı bir film izlediğinizin farkına varıyorsunuz. Norveç sinemasından başarılı bir yapım. Kısa bir film olmasına rağmen gayet beğendim. Tavsiye edilir. 7/10
8 Mart 2007 tarihinde eklendi
kısa bi film enterasan böyle film her zaman çekilmez acayip bi film izlenmeli
3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
mütevazı bir yapım ama başarılı.keşke Türk sinemasından da böyle yapımlar çıksa..
7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Farklı olduğu kesin. İzlemekle birşey kaybetmezsiniz...
9 Mart 2008 tarihinde eklendi
olagan üstü bir yapıt.bu kadarını beklemiyordum çok etkileyici başarılı bir yapım
28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
biraz karmaşık ve ilginç bir flm. Ancak gerilim ve gizem yüklü olması ve avrupa sinemasına özgü sadelik hissi gayet güzeldi.
18 Ocak 2008 tarihinde eklendi
olağanüsütü bir yapıt.kim ne derse desin bu tarz filmler kırk yılda bir gelir.anlayana
8 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Film gerçekten insanın psikolojisini bozucak nitelikteydi kendinizi erkek karekterin beyninde hissediyorsunuz tam bir şizofreni örneği olarak öne çıkan bir film ayrıca norveçli genç bir yönetmenden çıkmasıda filmin ilgi çekici yanlarından, ben izlerken hiç sıkılmadım psikolojik ve depresif gerilimlerden hoşlanıyorsanız birebir iyi seyirler
10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu film beş kuruş etmez. Boşa vakit kaybı. Ödülü nesine vermişler anlamadım.
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ilginç bir film takdiri hakediyor...izleyin derim...
16 Eylül 2005 tarihinde eklendi
David Lynch tarzı bir yönetmen ve gerçekten ilgi çekici bir film olduğu söyleniyor. Merakla bekliyorum!
27 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Özellikle David Lynchvari bir film olduğunu okuduğum için gidilicek filmler listeme almıştım bu filmi ve bugün gittim,izledim.Gayet de güzeldi bence gerek konusu gerek de yarattığı iç sıkıcı,boğucu mekanlar olsun.Oyuncular da başarılıydı bence.Konu da havada kalmayan iyi işlenmiş bi şekildeydi.
Gerçekten David Lynch'ten baya etkilenmiş bence yönetmen,özellikle de Lost Highway filminden ki konu da ana hatlarıyla ona benziyordu.Bir adamın başarısız aşk hayatı üzerine girdiği bunalım ve şiddet eğilimini işlemisiydi bana Lost Highway'i çağrıştıran.
Bence izlenmesi gereken bir film.Özellikle sonu çok etkileyiciydi bence.Bir adamın tutkularından kopamamasıyla nasıl çöküşe sürüklendiğini izledik.Ayrıca başroldeki ve (yanlış hatırlamıyosam) afişteki güzel insanı izlemek için bile gidilir ;)
17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
BU film kadar işlenmiş başka bi psikolojik gerilim tanımam.kısa bi film olmasına rağmen içinizdeki stres son 5 dakikada şaşkınlıa dönüşüyor.Umarım başrol oyuncularını sewersiniz çünkü ikisi yok.