Atmosfer,oyunculuklar,senaryo,gerilim ve sürükleyicilik çok başarılı.Konu türün sevenlerine biraz tanıdık gelecektir,belki de filmin tek negatif yönü bu zaten.Sonuç olarak oldukca başarılı buldum.10/8
gerçekten çok iyi. cok cömert bir film cok zekice,cesurca işlenmiş bir film. sinemada 2 kız izlemiştik bu filmi. 4-5 tane tanımadığımız erkek vardı salonda bizden baska. baska kimsede yoktu.filmin ilk yarısı gayet erkekleri kendinden gecircek tarzdaydı. basta dediğim gibi cömertti sahneler. cıkmayı düşündük. malum durum sakat =) ama dedik filme saygısızlık devam. ve iyide gitti ikinci yarıdan sonra hemde beklediğimizden iyi gitti. ve final... müthişti. tabii ne yazık ki çoğu iyi film gibi buda az bilinenler arasında üzücü. 3-4 sene once gösterime girmiş olmasına rağmen orjinel dvdsi bile yok piyasada =( umarım tekrar basımına başlarlar. benden 10 üzerinden 9 alır bu film.iyi seyirler
arkadaslar cdcinin 50 ykr lik bölümüden aldım ve 50 ykr me yazık bas yapıt diosunuz neresi bas yapıt yahu bunun eğer biri ubu filmi tam anlamıyla anladıysa lütfen yazsın ... o kız olan komşular neyin nesiydi . ake ile kızlar birbiriyle konuyordu ama filmin konuasu olarak kızlar hayal deniliyordu ama ake gercekti lütfen anladıklarınızı yazınn
Yorum yazan arkadaşların hemen hepsi ilginç bir film olduğunda hemfikir Next Door’un.Elbette ki ben de katılıyorum buna, ilginç bir film olduğuna şüphe yok...Evet, dediğim gibi film ilginç.Konusu çok ilginç olmasa da konunun işlenişi ve filmin sonu ilginç olduğu kadar etkileyici de.John’un ruh hali bundan daha çarpıcı bir şekilde anlatılmazdı sanırım...Film ilginç dedik, sonu çarğıcı dedik vs. ama, ben film bittiğinde acaip mutsuz oldum. Gerçi pişman olmadım izlediğime ama, özellikle filmin sonuna doğru iyice rahatsız oldum.Değişik bir deneyim oldu.Vakti olan arkadaşlar izlerse, çok iyi vakit geçireceklerini sanmam, ancak sıradışı bir film izleyecekleri muhakkak...
kesınlıkLe ızlenmesı gerekılen bı fıLm.. sıradışı bı yapıt.. sınırlerınısı zorlayan kanlı fılmlerden daha farklı ama yıne kanlıı.... ha buarada ev aLma komsu aL demısLer :)
Norveç sinemasından kısa ve farklı bir film. Bence bulun ve izleyin, hiç olmazsa değişik bir yapım seyretmiş olursunuz. Ama dikkat, müthiş bir şey beklemeyin. Yalnızca enteresan... 6/10