l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Seneler geçse de, katilin kim olduğunu bilsem de, bıkmadan seyredeceğim 'teen-slasher' lardan biri. Diğer korku filmlerine yaptığı zekice göndermeler de cabası...
ben yeni izleme fırsatı buldum ve çok beğendim.en iyi gerilim filmleri arasında kendine yer edinmeyi bilmiş az filmden biri scream.wes craven a teşekkür ediyorum böyle güzel bir film yaptığı için.oyuncuların da hakkını yememek lazım.gerilim sevipte hala izlememiş olanlar bence kesinlikle hemen izlesinler.
wes cravenin kült olmuş harikanın ötesinde bir seri katil filmi...muhteşem...neve campell bence bu filmden sonra keşfedildi...izlemeyen varsa mutlaka izlesin.10/10
gelmiş geçmiş en iyi seri katil ve gerilim filmlerinden,belkide en iyisi ... baştan sona insanı inanılmaz geren , sonundada öldürücü darbeyi vuran müthiş bir yapım ... oyuncular , yönetim , müzik , katil kim atmosferi :D vs. 4/4 lük :D ... bir gerilim filminde olması gereken her şey fazlasıyla var ... kesinlikle izlenmeli ... tereddüdsüz 10/10 verdim :D ...
Serinin uzak ara en iyisi komedi soslu, şaşırtıcı finaliyle harika bir slasher, kendisinden sonra onlarca filme ilham kaynağı oldu hatta scary movieninde çıkış noktası screamdı.Serinin ikinci filmi sıradan bir devam filmiydi son 15dk tatmin etmiyordu üç ise saçmalığın daniskasıydı bu sene çevrilen dördüncüsü çok eğlenceliydi ama büyük mantık hataları vardı bir çok sahnede kendisiyle çelişmesiylede geçer not alamadı. Bu sebeblede keşke sadece ilk filmle kalsaydı demekten kendimi alamıyorum.
Scream.. katil o muydu? bu muydu? derken filmin soNunda hiç ummadığıNız kişinin katil çıkması duRumuNu ilk yaşadığım film olması sebebiyle beNim için unutulmazlar aRasındadır.. 9/10