ozonmavi
15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Jack Nicholson & Michael Pfiffer in oynadığı kurt adam filminden sonra iyi bir kurt adam filmi izleyeceğimizi umuyorum. Fragmandaki görüntü kalitesi , çekim ustalığı , oyuncular ve yönetmenin önceki işlerine bakınca sanırım yanılmayacağım... Bence kaçırmayın , izleyin...Çünkü iyi film her zaman izlenemiyor
'anestezi' arkadaşım, nasıl vardın böyle bir sonuca? Eğer izlediysen filmi kötü yapan yönleri eksiklikleri neler belirtebilir misin? İzlemediysen de ne diyeyim..
en beğendiğim oyunculardan Benicio Del Toro, Antony Hopkins, Hugo Weaving 3 ü bir arada ve güzeller güzeli Emily Blunt, fragman süper, heycanla beklemekteyiz.
Filmin vizyona giriş tarihi 19 February 2010 (Turkey)yani 19 Şubat 2010 bizimkiler yanlış yazmış..Daha çekilmeden filmi vizyona sokmuşlar diyorum bende...
ahmetkenana katılmaktayım nephelin... bu kadar karmaşık bir dil kullanmak daha havalı olur diye düşünmüşsün ama bak işe yaramıyor, bazen en güzel anlatım sade olanıdır... öte yandan dediklerinden yaptığım çıkarım doğruysa vizyona girmeden puanlamaya kapalı olsun diyorsun ki katılmaktayım...
nephelin adlı arkadas cok sacma seyler yazmıssın.Dogru bı seyı cok sacma bı yolla anlatmıssın.Ergen olmakla falan filan alakası yok duyarsızlık sadece.