Kurt Adam
    3,3
    Kurt Adam hakkında görüşlerin ?

ozonmavi
    ozonmavi

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Jack Nicholson & Michael Pfiffer in oynadığı kurt adam filminden sonra iyi bir kurt adam filmi izleyeceğimizi umuyorum. Fragmandaki görüntü kalitesi , çekim ustalığı , oyuncular ve yönetmenin önceki işlerine bakınca sanırım yanılmayacağım... Bence kaçırmayın , izleyin...Çünkü iyi film her zaman izlenemiyor
    Firat A
    Firat A

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    aaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu! dolunayı sabırsızlıkla bekliyorum ;))))
    sivaslieko
    sivaslieko

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    'anestezi' arkadaşım, nasıl vardın böyle bir sonuca? Eğer izlediysen filmi kötü yapan yönleri eksiklikleri neler belirtebilir misin? İzlemediysen de ne diyeyim..
    sunarsmehmet
    sunarsmehmet

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    kötü izlenecek kalitede değil
    hak-online
    hak-online

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    en beğendiğim oyunculardan Benicio Del Toro, Antony Hopkins, Hugo Weaving 3 ü bir arada ve güzeller güzeli Emily Blunt, fragman süper, heycanla beklemekteyiz.
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    fragmanı gerçekten çok etkileyici film zannederim ortaçağda geçiyor ve kilise etkiside var gibi gothic bir atmosferi yansıtıyor izlenimi verdi bana.
    ugrgmc
    ugrgmc

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    oldukça iyi bir filme benziyor sabırsızlıkla bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğratmaz fragman güzel diçünkü
    cannac88
    cannac88

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    keyifle izliyeceğimiz bir filime benziyo
    sinema
    1 ziyaretçi
    6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Filmin vizyona giriş tarihi 19 February 2010 (Turkey)yani 19 Şubat 2010 bizimkiler yanlış yazmış..Daha çekilmeden filmi vizyona sokmuşlar diyorum bende...
    serdarozcan81
    serdarozcan81

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    fragmanına bakarsak güzel film gibi bide universal picture yapmış kanımca güzel bir film olmuştur..
    techno850
    techno850

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    gösterim tarihinde 2009 yazıyor trailer da ise 2010 da sinemalarda diyor bence bi yerlerde hata var
    semravi
    semravi

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    ahmetkenana katılmaktayım nephelin... bu kadar karmaşık bir dil kullanmak daha havalı olur diye düşünmüşsün ama bak işe yaramıyor, bazen en güzel anlatım sade olanıdır... öte yandan dediklerinden yaptığım çıkarım doğruysa vizyona girmeden puanlamaya kapalı olsun diyorsun ki katılmaktayım...
    ibrahim-avci
    ibrahim-avci

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    bram stokers dracula Anthony Hopkins oynamıştı bazı sahneler aynı hemen hemen ortalama bir film
    allowing
    allowing

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    van diesel ne ya :D vin diesel diimi o ? :))
    ahmetkenan3
    ahmetkenan3

25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    nephelin adlı arkadas cok sacma seyler yazmıssın.Dogru bı seyı cok sacma bı yolla anlatmıssın.Ergen olmakla falan filan alakası yok duyarsızlık sadece.