erhancetin
23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
beklentiyi yüksek tutmayın zevk alırsınız.İnsanı ilk dakikadan itibaren geren bir film ancak eleştireceğim noktalar var.Kurt adam Makyajı sanki pek istenilen düzeyde değildi.Ayrıca çok fazla aniden ses gelme aniden çıkma sahneleri vardı.İnsanı geren bir olgu bu ama çok aşırıya kaçılmış bence.Ama izlenmeli izlenirsede sinemada izlenmeli.Saygılarımla...
Anthony Hopkins & Benicio Del Toro rollerinin hakkını vererek çok güzel paslaşıyorlar. Emily Blunt ise duru güzelliği ve oyunculuğu ile onlara eşlik ediyor. Makyaj yapımı ve mekan yaratıcılığı inanılmaz derecede gerçekçi. Bir underworld beklemeyin derim.karşımızda bilgisayar efektlerinden, bol patlamalardan uzak ama bir o kadar da hareketli ,heyecan dolu ve oyunculuğa dayalı bir film var.Kaçırmayın derim.
Şu ana kadar izlediğim en gerçekçi Kurt Adam filmi diyebilirim. Benicio Del Toro Kurt Adamı çok iyi oynamış. Filmin tek sorunu Anthony Hopkins ile Benicio Del Toronun uyumsuzluğu. Aralarındaki kimya olmamış.
Oyunculukların pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Hugo Weaving dışında filmde önplana çıkabilen ,rolüne adapte olmuş,akılda kalan biri yok.Klişe şekilde oynamışlar.Filmin hikayesinde de zaten insanı sürprizlere gark edecek bir şey yok.Hani amaç korkutmaksa ve germekse bunu başarıyor.Sırf bu yüzden izlenebilir.
Bu filmden önceki korku ve gerilim filmlerini bir kenara bırakın gerçekten muhteşemdi.Baştan sona gerilim hiç bitmedi.Oyunculuklar muhteşem görsel efektler harika sinemada görülmesi gereken bir film 10/8
Gerçekten süper bir film sinemada izlenmesi gereken bir film özellikle kurt adama dönüşme sahneleri olağanüstü güzel çok fazla irkildim filmde aniden sesler görüntüler çıkıyor buna dikkat edin 910
İlk önce oyunculuklar gerçekten mükemmeldi.Filme gelirsek sürükleyici bir konusu var hiç sıkılmadan izliyorsunuz film toplam 125 dakika fakat her şey hızlı gelişiyor biraz daha uzun yapabilirlerdi,filmin 2.side çıkıcak bence 8/10
elbette filmi tamamen izlemeden kesin yargıya varmak yanlıs olur.dün televizyonda fragmanını vermişlerdi,tanıtımını yapıyolardı.izledim ve filmin güzel,sürükleyici olacağını düşünüyorum..fragmandan izlediğimde film hakkındaki düşüncem ile filmi tamamen izledikten sonraki düşüncemin %90 aynı olacağını umuyorum..bence izlenmeye değer derim..