Dadım Aşık
    3,6
    Dadım Aşık hakkında görüşlerin ?

sakican-eses
    sakican-eses

gayet dogal
    heartless-angel88
    heartless-angel88

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    bence çok güzel bir film hem duygusal hemde güzel herkese tavsiye ederim
    waterlilyyy
    waterlilyyy

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    çok normal bir filmdi..ne kötü ne iyi .. zamanı olanlar gidebilir ama muhteşem bir film beklememek lazım
    burcualtiparmak84
    burcualtiparmak84

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    İzlenmeye değer bir filmdi.sonuna kadar sıklmadan izledim.Film tercihi yapan varsa aranızda bence değerlendirebilirsiniz.
    aktas0621
    aktas0621

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    çok kötüde de olmamış yani izlenebilecek bi film fazla üstünkörü eleştirmekte saçma bence.iyi seyirler
    Ferdo
    Ferdo

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Sıradan bir film.Hani pazar günü kahvaltımızı yaptıktan sonra çayımızı alıp televizyonda film izleme keyfi yaparız ya işte aynen onun gibi birşey.Scarlett Johanssonın her zamanki gibi çok şirin olduğu ve rolünü sahiplendiği bir duygusal/komedi filmi.Boş zamanı olan arkadaşlar izlesinler,10/6
    ttjack
    ttjack

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    sıklmadan izleyebileceğiniz hoş bi romantik komedii.... bence izlemeye değerr keyif alıcağınıza inanıyorum..
    mugeess
    mugeess

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    eğlenceli bir film, gidebilirsiniz iyi seyirler..
    nilat
    nilat

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    sıkılmadan keyifle izlediğim romantik komedi tadında bir film..bnce izleyin derim..iyi seyirler..
    ilsalaron
    ilsalaron

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Bana vasatın çok altında bir film. Ayrıca, bence film çok abartılı sadece çocuk oyuncunun performansı müthişti.
    starsboy19
    starsboy19

yaw film iğrençti
    burdan filme gidecek arkadaşlara sesleniyorum.. paranızı sokaga atmayın
    filmin 2. yarında kaçacaktım.. dedim 2. bölümde bekli bişeyler degişir.. oda olmadı.. yazık yaa.. gitti paracıklarım..
    ssseho
    ssseho

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    kız arkadaşımı kırmamak için girdik.son derece sıradan,tekdüze,beş kuruşa yaramayan bir filmdi.%71beğenmiş filmi.garip.hiçbirşey vermeyen bir film.dadı,zengin ev sahibi,yaramaz ve sevgisiz kalmış yalnız bir çocuk üçlemesi gibi klişe olmuş ticari bir yapımdan öte bir film degildi.tv olsaydı 2dk sonra kanal değiştirirdim.ama arkadaşımla geldiğim için salonu terk edemedim.scarlat bile çirkindi bu filmde:)
    greendestiny
    greendestiny

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    bence cok guzel bir film anlatım tarzı degişik o yuzden herkesin begenmesi guc ama farklı olmus ınsanı cekiyor bence bide zaten scarlet johansson hayranıyım cok tatlı biri cok dogal oyunculugu var
    Ceren S.
    Ceren S.

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    yaaa bence boş vaktinizi değerlendirmek için güzel bir film yani eğleneblirsiniz
    gskaltay
    gskaltay

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    dadı anne ve çocuk ilişkilerini güzel anlatan başarılı bir film tavsiye ederim...