Dadım Aşık
    3,6
    Dadım Aşık hakkında görüşlerin ?

ozge-baday06
    ozge-baday06

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Hoş bir filmdi.Sinemada değil ama evde dinlence esnasında izlenebilecek türden;)
    hilkayist
    hilkayist

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Aile kavramını anlatan güzel bir filmdi..
    sinemada izledim söylenecek tel şey sinemada
    izlenecek bir film değildi..
    iyi seyirler../7
    pulp-fiction
    pulp-fiction

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Hayatımda böyle bir film sanırım çok fazla izlemedim.Çünkü, film kapağına bakıldığında, beklenen senaryo ile hiç bir ilgisi yok. Konu sürekli değişip, neye önem taşıdığını bile göstermiyor. Gösterdiği bölümlerlerde de detay nanıma hiç birşey yok. Sıkıcı ve bomboş bir film.
    excoriaten
    excoriaten

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Hoş bir gece geçirmek, duygularınızı hareketlendirmek için çok uygun bir sinema filmi. Hem oyunculuk hem de eserin kurgusunda ki başarı kendisinden söz edilmeyi hak ediyor. Bu filmde Scarlett Johansson zarif üslûbuyla; insan hayatındaki küçük gibi gözüken adımların ne kadar anlamlı olabileceğini, saf sevginin kopması zor bağlara neden olduğunu ve en önemlisi bakıp da neleri göremediğimizi o doğal güzelliği ile ortaya koyuyor.
    oopheliaa
    oopheliaa

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    erkek arkadaşımla gittik ve ikimizde çok beğendik, gitmeden önce vasat olacağını sanıyordum ama yanılmışım. fakat filmin adı tamamen saçma şekilde çevrilmiş dadım aşık tan başka koyulabilecek bin tane isim bulunabilirdi, dadı ve aşkıyla ilgili bi film değilki:S
    Actor-Ums
    Actor-Ums

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    sürükleyici, eğlenceli ve biraz komik. kesinlikle izleyin diyeceğim türden bir film değil ama merak ediyosanız pişman olmazsınız.
    sena-kan
    sena-kan

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    açıkçası filmin adı ile filmdeki aşkın boyutunu yüzeysel bulduğumu söylemem lazım. Çok etkilenmedim ben. 10 üzerinden 7..
    nuri-gokalp
    nuri-gokalp

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    film biraz sıkıcı ama bence izlenmeye deger bir film.scarlett johanson ablamız cok iyi oynamamıs nerede prestijdeki hali dedirtiyor ama basrolde olmakta zor tabii. freedom fredom diye arabada dans etme sahnesi ise filmin en gusel sahnelerinden biri.
    zuzuzuzu81
    zuzuzuzu81

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    sıradan bir film ama scarlett johansson izlemeye değer bence
    king-6
    king-6

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten güzel bir mesaj veren ve sıkıcı olmayan bir film.Erkeklerin egemen olduğu bu dünyada sorunların nasıl da çok büyüyebildiğini gözler önüne seriyor fakat çoğu kişi bunları görmezden geliyor.Ebeveyn olarak annenin ne kadar önemli olduğu güzel vurgulanmış.
    smile-seide
    smile-seide

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Burda yazılan diğer olumsuz yorumlara katılmıyorum. Filmi daha bugün izledim. Bence gayet güzel bir filmdi. İzlemek isteyen arkadaşlara izlmeelerini öneriyorum...Mükemmel oyuncularla harika bir iş ! Perfect!
    sgokgoz
    sgokgoz

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Film üzgünüm arkadaşlar ama çok sıkıcıydı. Hiç keyif verici bir sahnesi olmayan sıradan bir yapım. Bitse de artık gitsek dediğiniz anların çok olacağı kuşkusuz. Vaktinizi boşuna harcamayın ....
    breadfan-1413
    breadfan-1413

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    bence çok güzeldi.çok güzel bir aile filmi.izlerken sıkılmıyorsunuz.tabi bu zevklere göre değişiyor ama ben hiç sıkılmadım bence gayet güzeldi:)
    kobe-ycur
    kobe-ycur

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    dün kız arkadaşımın zoru ile gittim o kadar sıkıldım ki onun için bile çok zor çekilecek bir film içinde hiçbir renk yok...
    kemalmerter
    kemalmerter

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    izlemek için sinemaya gitmeye deymez..vakti bol olanlar tercih etsin kirk yilda bir sinemaya gidenler değil..film aşk filmi değil,çocuk filmi hiç değil,gerilim,heyecan,aksiyon hiçbişey yok..Türk insanını pekte ilgilendirmeyen bir film..