arbuce
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel 1 filmdi. izlerken yerimde duramadım. aksiyon sahneleri çok etkileyiciydi. polat alemdar coşturmuş leyla için giddi gidiyoo! onu koruyan memati, abdulhey ve güllü başlarına bela aldı!
aksiyon sahneleri 3. sınıf bir televizyon filmini aşamayan,yer yer fazla uzatılmış ve abartılmış bir film.ve bir şey daha ben bu filmin adı kurtlar vadisi deil polat alemdarın maceraları diye çıkmalıydı.isimden insan çektiler ancak kurtlar vadisibir dizi ve bu filmde diziden ne kadar az adam olduğunu gördük.sonuçta dizinin adı her nekadar konsept aynı olsada...
çok kötü berbat bir film insanları şiddete yönlendiriyor bence bu filmin cezbedici yanı sanat tan çok izleyen insanların içinde ki şiddet canavarını artırması.
film hakkında olumsuz düşünen arkadaşlar lütfen türk sinemasından çekim kalitesi olsun ses ve müzik olsun daha iyisini göstersinler.ben dizinin fanatiği falan değilim fakat diziyede bakmıştım raci ve naci şaşmaz kardeşler çok fazla dan brown okumuşlar.dizi olarak bence en fazla aksiyon içeren dizimiz.sinema olarakta bence teknik olarak en iyisi izleyin pişman olazsınız.
Kurtlar Vadisi,Irak'ta yaşananları gözler önüne seren bir şey.Dikkat edin kast ettiğim "şey" kesinlikle bir film değil.Anlatıklarıyla çok cesur,ancak sinema filmi çerçevesinde düşünüldüğünde çok başarısız.Anlayamadığım gazete küpürü gibi bir film yapılmış olması.Bunu bir propoganda aracı olarak görmek gerek bir film olarak değil.
necatı sasmaz turk sıneması ıcın buyuk bır talıhsızlık jest ve mımıklerı cok kotu fılmı ve dızısını toplam yarım saat ızlemısımdır mılyonlar tarafından ızlenmesı ve bı okadar da gundemde kalması baska bı soru ısaretı ne dıyelım necatı sasmaza al pacino olma yolunda basarılar dılıyorum umarım bı mucıze olur
gayet güzel bir film. dizisini izlememiştim ama filmini beğendim. bence sıradan duygusal filmlerdense bu tür mesaj verici filmler çok daha iyi ve para harcamaya değer..
çok güzel bir türk aksiyon filmi olmuş. amerikanın ırakta yaptığı olayların hepsini en çıplak şekilde göstermiş. amerikalılar bu filmi yalanlıyolar ama bu film onlar kadar geçek.
liselerde milletin birbirini kestiği, sokakta diziyi izledikten sonra ortaya cıkan polat alemdarları görebileceğiniz bir ülkede,tamamen gişe kaygısıyla yazılmış bir senaryo ile çekilen,[yönetmene her ne kadar saygı duysak da], oyunculuk yeteneği 'hiç'e yakın olan necati şaşmaz ve onun kulvarındaki oyuncuların oynadığı, okumamış kesimin milliyetçi duygularını okşamaya yeterli, sanat değeri sıfıra yakın olan bi film..