tufandankacan
15 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenenleri komik buluyorum.Amerikalılar gerçekten kafalarımıza çuval takıp bizi dünyaya rezil ederken biz intikamımızı saçma bir filmle almaya çalışıyoruz.Mahalle delikanlılarımız! da bu filmle gaza gelip arkadaslarını vurup bıçaklıyor.Verin puanları verin devam edin:)
işlediği konu açısından bile en az 9 paunı hakediyor...Turk sinemasında bir çok ilki gorebilirsiniz bu filmde... izleyenler izlemiştir zaten ama neden puanı bu kadar düşük anlamadım. saçma sapan filmlere 8-9 yapıştırmayı biliyoruz ama.yazık değerinde puan alamamış. 9/10
detaylara biraz daha dikkat gerekirdi diye düşünüyorum. konu olarak mükemmele yakın ama daha kaliteli çekimler ve efektler biraz daha inandırıcı sahneler olabilirdi. sırf amerikaya ve amerikan sinemasına cevap olarak düşünüldüğünde bile insanın hoşuna giden cesur bir film. mutlaka izlenmeli
film kısaca fena degildi ;ancak o kadar cok eksik varki.. mesela, polat diyor ki abdüley'e: "sehre in istihbarat topla,araba bul buraya gel.." hic bir sahne gostermeden sabah oluyor ve abdüley arabasınıda bulmus istihbaratınıda..Trene bomba koyma sahnesi de ayni sekilde.. bunun gibi sahneler vs. ama filmin bütcesi vb. nedenlere bakarak film izlenebilir kurtlar vadisi sevenler o eksikliklere aldırmadan sıkılmadan izleyeceklerdir eminim cunku aynı eksiklikler dizidede mevcut =)
Ne mesajı yahuu...Berbat bir film...Bu kadar çok izlenmesi ayrı bir trajedi...Amerikalılara laf edip aynı zmanda o filmlerden çakma olmasıda ayrı bir şaka konusuu...10 üzerinden 1
ve karşımızda polat abimiz evet öncelikle şunu söyliyecem ki bu filmin türkiyede en çok izlenen film olması çok üzücü kesinlikle artık günümüzde gece yarısında TV de yayınlanan 70 lerin 80 lerin hollywood sinemasından kopya çekmiş film her şeyiyle berbat oyuncu yönetimi senaryosu kurgusu her şeyiyle berbat ama zaten filmde dünyada hiç rastlanmıyacakcak özelikler var 1-) sanki senaryoyu senaristle beraber yazmışız gibi karakterlerini tanıtmaya gerek duymayan karakterlere film boyunca canı ne isterse onu yaptıran bu nedenle karekterleri insana benzemeyen bir film 2-)olay örgüsünde neden-sonuç ilişkisi kurmaya hatta bir olay örgüsüne gerek göreyen bir film 3-) filmin finalindeki o dövüş sahnesini koyacağına hepimize hakaret edip gönderse daha az alınacağımız bir film evet bunlar devrim birde oyunculuklar ilk okul müsamerelerrini hiç aratmıyo ama en azından ilk okul müsamereleri bile bu filmin izleyicisine verdiği saygıdan daha çok saygı verir kesinlik izlemeyin derim zaman kaybı
yazık. yorumları okudum üzüldüm. Yıllarca kahraman amerikan ordusu filmi izleyip durdunuz. Pearl Harbor, Er ryan, yok yahudileri kurtaran amerika, manhattanlıları kurtaran spiderman, yüzlerce film. Hepsi sanki çok doğru temeller üzerine kurulmuştu. Pearl harbor baskınıdan sonra amerika 2 atom bombası yolladı japonyaya. amerikanların aşağı kalır yanı var mı? ama bütün filmleri amerikanlar çektiği için biz amerikanları haklı buluyoruz. Ki filmdede amerikan kapitalizminden bahsediliyor, filmi anlayan, herşeyi anlar. Eksi yorum yapanlar kendilerini fazla kaptırmışlar amerikalılara. film, kurgular veya doğrularla ırakta saddamdan sonra bişey değişti mi değişmedi mi çok iyi anlatıyor. verdiği mesajlar yerinde. beğenmediğiz filmdeki amerikan psikopat bu ülkeyi de ele geçirirde görürsünüz gününüzü. gözünüzü açın. ırak petrol içindi. Türkiyede bundan fazlası var. Bor var toryum var. Biz toryum rezervlerimizle tüm iç ve dış borçlarımızı 300 kere ödeyebiliyoruz. Bazı şeylerin farkına varalım. Bazı filmler izleyenlerin vakit geçirmesi için bazıları ise topluma mesaj vermek için yapılır. mesajı anlamayanlar amerikan rüyası içinde yüzebilirler.
bu kadar çok izlenmesinin tek nedeni dizisi tabiki.normalde dizisi hiç olmasa böyle bir yapımı beyazperdeye aktarsanız 500.000 üzerinde rakam bulamazsınız.hiç beğenmedim.diziyle hiç alakası yok
Bazılarını anlamak imkansız kurtlar vadisini büyük yazıp Türkiye yi küçük yazmak da nedek oluyor. Bazıları da diğer filmlerimize takmış neymiş EşKıyA güzel film değilmiş sorarım ben sana iki film arasında 10 yıllık bir fark var, bence ve çoğu kişiye göre EşKıyA ezer geçer kurtlar vadisi ırak filmini. Parayla güzel film olmaz. Hem bu filmi 10 milyon kişi seyretmedi 10 milyon dolara çekildi karıştırıyosun sen. Ayrıca kurtlar vadisi ırak filmine gelene kadar daha çoook film var. Zaten film o kadar güzel değil, bir dizinin devamı hem de filmden sonra dizi hala devam ediyor. Nasıl bir yer ki burası tv den beyazperdeye oradan yine tv ye bir yapım transfer olup duruyor. Son olarak bu filme bu puan bile çok. Herkese bol sinemalı günler;her film seyredilebilir lakin her film güzel değildir...