emmesen
7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Yorumları okuyunca yok artık dedim. 10 puan bile veren var. Allah aşkına, 10 puan verilebilecek Forrest Gump, Esaretin Bedeli, Umudunu Kaybetme, Hayat Güzeldir, Geleceğe Dönüş gibi filmlerin yanında buna 10 puan veriliyorsa o adamın sinema bilgisinden şüphe ederim. Benim puanım 1. Hatta 0 bile vermek isterdim ama maalesef 0 verilemiyor. Puan verenlerde galiba Kurtlar Vadisi çılgınları çakma polat abiler.
Bence türklerin yaptığı en iyi aksiyon filmi. Amerikan aksiyon filmleriyle yarışacak düzeyde bir film. Bu arada bir arkadaşım polat tek başına mekan basmasın artık demişte ona bir cevap vermek istiyorum: jackie chan tek başına bir ordu dolusu adamla dövüşüyor ve burnu kanamadan çıkıyor, rambo tek başına bir orduyu çökertiyor, jetli tek başına 300 kişiyi dövüyor neredeyse bütün amerikan yapımı filmlerde 1 kişi 1000 kişiyle savaşırken polatın mekan basıp 5-6 kişiyi öldürmesinden daha doğal ne olabilir ki?
hayatimda ilk defa sinema salonunda korktugum an nedenmi ? tesbihli takim elbiseli agir abilerimizin dolustugu salonda bir tek ben normal giyinmisim ve birde kulagimda kupe vardi arkadan bir ses film esnasinda -kardes suna baksana kupe takmis k.vadisini izlemeye gelmis -gordum gardas ayip ya gidip sununla konusalim uyaralim ve sonra butun salon birden bana karsi cikar kendimi sinema salonundan disari zor attim allah belanizi versin adam gibi filmler cekin artik ya yeter bu ne -10/10
Sinema filmi eleştirmek bu kadar kolay değil.Filmi begenmeyen türk degil gibi sözler son derece yanlış.Kurtlar vadisi vermek istediği mesajı son derece amatörce veren bir film.Böyle filmler gece 4 5 gibi oynar yapmayın lütfen.Cok yapmacık duruyor.Mehmet acarın by filme griffith zamanı demesi cok dogru bence